• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam52
Toplam Ziyaret12917427

KUTLAMA MESAJI

 

Cumhuriyetin temel kurumlarından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 92. Yıl dönümünü ve Milli Egemenlik Çocuk Bayramını büyük bir sevinç ve gururla kutlamanın coşkusunu sizlerle paylaşıyorum.

23 Nisan 1920 tarihi, sadece Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış tarihini değil, aynı zamanda millet egemenliğine dayanan demokrasinin ve Cumhuriyetin temellerinin atıldığı gündür. Kuşkusuz yetişkinlerin yönettiği bir dünyada yaşıyoruz ve biliyoruz ki; bu yetişkinlerin hepsi bir zamanlar çocuktu. Bu nedenle; çocuklarımıza daha güzel, daha yaşanabilir bir ülke ve dünya bırakmanın, onları geleceğe hazırlamanın yolu herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesiyle mümkün olacaktır. Çocuklar insanlığın ortak umudu, geleceği ve en önemli hazinesidir. Çocuklarını ruhsal ve bedensel olarak en iyi biçimde yetişmeleri için çaba gösteren toplumlar, gelişimlerini sürdürerek geleceğe güvenle bakabilmektedirler.

Sevgili Çocuklar; Burada sizlere düşen görev, bilime ve gelişen teknolojilere açık, okuyan, sorgulayan, araştıran ve bunlarla birlikte düşünen ve düşündüklerini düzgün bir şekilde ifade edebilen, dürüst, çalışkan, başarılı, demokrasiye ve insan haklarına saygılı bireyler olmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü İstiklal Savaşımızın bütün kahramanlarını, bu vatan için canını feda eden bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle anarken, bugüne anlam katan geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın ve bütün vatandaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. 22.04.2012



1272 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184732.3137
Euro34.646634.7854
Hava Durumu
Saat
Site Haritası