• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam560
Toplam Ziyaret12912400

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE ZİYARET

 

  

Şanlıurfa Kent Konseyi Çocuk Meclisi üyeleri İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala’yı makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

Ziyarete Şanlıurfa Kent Konseyi Başkanı Sabri Dişli, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı yöneticilerinden Rukiye Dağhan Çetin ile Şanlıurfa Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı ve üyeleri katıldı.

 

Yaklaşık bir saat süren görüşmede Çocuk Meclisi Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala ile tanışmak ve eğitim öğretim ile ilgili bakış açılarını sunmak ve okullarda bulunan eksiklikleri bizzat birinci ele ulaştırmak için geldiklerini dile getirdiler. Ayrıca 26 Nisan 2012 tarihinde Şair Nabi Kültür Merkezinde “Çocuk Haklarını Öğreniyor”   adlı tiyatro oyununa da İl Milli Eğitim Müdürü  Ahmet Pala’yı davet ettiler.

 

Çocuklara hitaben bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, çocuklar bizim karasevdamızdır,diyerek sözlerini şöyle sürdürdü. “Tüm gücümüzü sizlerin daha rahat daha güzel bir ortamda eğitim görmeniz için harcıyoruz. Bizler zaten çocuklarımız için varız. Siz bizim emanetimize sahip çıkacaksınız. Gelecek, sizin elinizde olacak. Geleceği inşa edecek neslin iyi yetişmesi bizim sunacağımız kaliteli bir eğitim ortamına bağlıdır. Bugün sizin beklentilerinize cevap veren çalışmalarımız olmalıdır ve olacaktır.  Sizlerin duası bu açıdan bizim için çok önemlidir, bunu ben çok önemsiyorum. İnşallah burada sizler için elimizden ne geliyorsa her şeyi ortaya koyacağız hatta gücümüzün üstünde bir performans sergileyeceğiz. Gençlerimizi; kendine güveni olan, sorgulayan, analiz edebilen, muhakeme gücü yerinde olan ve en önemlisi sorumluluk sahibi olan fertler olarak görmek istiyoruz. ” dedi.

 

Ziyaret sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, misafirlerine merdivenlere kadar eşlik ederek, kurum binasının önünde onlarla bir hatıra fotoğrafı çektirdi, ardından tek tek uğurladı. 18.04.2012

 



1553 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası