• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam191
Toplam Ziyaret12912799

Ahmet Çınar Güven Tazeledi, Katılım Yüksek Oldu

 

      Has parti Viranşehir Teşkilatı 1. Olağan Kongresini Pazar günü Düğün Salonunda yaparak mevcut Başkan Ahmet Çınar güven tazeledi.

     Yapılan 1. olağan kongreye Devlet eski bakanlarından Ahmet cemil tunç, eski Şanlıurfa Milletvekillerinden Ahmet Kıvrar, Şanlıurfa İl Başkanı M.Baki Özmen, Mardin İl Başkanı Mahmut Timur Ağaoğlu, Şanlıurfa İlçelerinin has Parti İlçe Başkanları, Viranşehir’de yer alan çeşitli siyasi Partiler, Sivil Toplum kuruluşlarının temsilcileri ve kalabalık bir halk gurubu katıldı. Parti kongresine katılımın kalabalık olması gözlerden kaçmadı. Misafirlerin yaptığı konuşmalardan sonra söz alan 2.başkan Adem Köroğlu duygu ve anlam yüklü bir konuşma yaptı. Köroğlunun yaptığı konuşma katılımcılar tarafından takdirle karşılandı.

     Daha sonra söz alan Has Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ahmet Çınar’’ Bugün burada 1.olağan kongremizin açılışına gelen tüm misafirlerimizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Kongremizin hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan diliyorum. Şimdi artık uyanma zamanıdır. Artık bu uyuma ve uyutma politikalarına dur deme zamanı gelmiş ve kayıp ettiğimiz özlem duygumuz asalet ve medeniyetimizi kurtarma zamanı gelmiş ve halkın sesi partisi ile çalışmalarımıza hız vereceğimize emin ve umutluyum. Bizler genciz bizler akıllıyız ve bizler umutluyuz kardeşlerim. 1- Samimiyetle, 2- Hizmet aşkıyla, 3- Toplumsal barışla, 4- Nefsani terbiye ile, 5- Ahlaki prensip ile, 6- İman gücü ile, 7- Asaletle, 8- Doğrulukla, 9- Kendimize olan güvenimizle, 10- çevremize güven vererek başaracağız inşallah. Bir insan kendinden emin olduğu zaman ve topluma güven verdiği zaman başaracağından emin olacaktır inşallah. Hani bir gençlik olacakta memleketi sefalet ve felaket içinde olacak ve o gençlik rahat uyuyacak, gezecek, yiyecek, içecek ve mutluyum diyebilecek bir gençlik ki memleketinde her şeyi ile dışa bağımlı olacak. Tarlasına ektiği tohumu bile ithal olacak, altında ki arabası ithal olacak. O gençlik ki üretken olmayacak hep tüketici olacak, çalışıp dışarıda ki corc’a parasını gönderecek. Ey uyuyan gençlik, artık yeter, artık irkil ve aslan gibi kalk ayaklarının üstünde dur. Sen ki Selhattin’i Eyyubi’nin torunusun, sen ki Sultan fatih’in yadigarısın, sen ki Mezopotamya topraklarının temiz ve berrak rüzgarları ile büyümüş gençlik, uyan ve irkil. Sen ki asaletli bir topluluğun torunusun. Başarı seni bekler durur, durma çalış sende ey gençlik. Sözlerime son verirken tekrar kongremizin hayırlara vesile olmasını dilerim’’dedi. Yapılan konuşmalardan sonra seçime gidildi. Tek liste halinde yapılan seçim sonucunda mevcut başkan Ahmet Çınar yeniden başkanlığa seçildi. Seçimden sonra gelen konuklara yemek ikram edildi.    bizimgazete63.com  17.04.2012



2632 kez okundu

Yorumlar

tebrik      17/04/2012 16:35

viranşehire hayırlı olsun
Abbas Mutlu

tebrik     17/04/2012 13:29

Ahmet bey bu iş için liyakatli bir insandır. samimiyeti önemli bir özelliğidir. hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.
Misafir - a.kırıkçı

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası