• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam418
Toplam Ziyaret12902762

Perşembe Günü'de Viranşehir'de Sakalı Şerif ziyaretine Onbinler bekleniyor

 

  

      İl Müftülüğü, Şanlıurfa Diyanet Mensupları Derneği ile Diyanet Vakfı Şanlıurfa Şubesi’nin birlikte organize ettiği ve GAP Arena Stadyumunda düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliğine 30 bin kişi katıldı.

     Bu yılda GAP Arena Stadyumunda ‘Biz Kardeş Olmayı O’ndan Öğrendik’ adıyla düzenlenen  Kutlu Doğum Haftası etkinliğine Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve eşi Turan Güvenç TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Kasım Gülpınar ile Yahya Akman, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Al, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İ. Halil Mutlu, İl Müftüsü Ramazan Tahiroğlu, daire amirleri, sivil toplum kuruluşların temsilcileri ve  vatandaşlar katıldı. programa Ak Parti Milletvekili Mehmet Akyürek'e bir kutlama mesajı gönderdi.

     Saygı Duruşunun akabinde İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan geçe, Fatih Kahveci’nin okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Şanlıurfa Diyanet Mensupları Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Büyük, İl Müftüsü Ramazan Tahiroğlu, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Ekrem Keleş ve İlahiyatçı Yazar Dr. Reşit Haylamaz kutlu doğum etkinliğinin önemine binaen birer konuşma yaptılar.

      Gece bir konuşma da Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç yaparak, Şanlıurfa genelinde Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin coşkulu bir şekilde kutlandığını söyledi. Hafta boyunca birçok yerde etkinlikler yaptıklarını ifade eden Vali Güvenç, bu yüzden bütün Şanlıurfalı hemşehrilerine teşekkür ve selamlarını iletti.

      30 bin kişinin aynı anda salâvatlar okuduğu gecede Sanatçı Ertuğrul Erkişi, Minik Dualar Grubu ve akabinde de Grup Tillo ilahiler semazenlerin gösterileri eşliğinde seslendirildi.  Gece Peygamber Efendimizin doğum yılı anısına indirilen ‘1441’ hatmin duasının okunması ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Müftülüğü’nün  iş birliğiyle düzenlenen okullar arası Kompozisyon yarışmasında ve İl Müftülüğü’ne bağlı Kur’an-ı Kerim Kursları arasında düzenlenen Kırk Kutlu Hadis Ezberleme yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi. Serpiştirilen suların etkisiyle her tarafı gül kokularının aldığı GAP Arena Stadyumu’nda dereye giren öğrencilere ödüllerini Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve Milletvekilleri verdi.

      Bu arada bu yılki etkinliklerde tema olarak “Hz. Peygamber,  Kardeşlik Ahlakı ve Kardeşlik Hukuku” ele alındı.

       Öte yandan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Şanlıurfa’da 3 farklı noktada İl Müftülüğü ile Gönüllü Kuruluşlar Aşevi’nin organizesi ve hayırsever vatandaşların desteği ile 120 bin kişiye tirit ziyafeti sunuldu.  bizimgazete63.com   15.04.2012

       Not: Perşembe günü Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Sakalı Şerif Viranşehir Tepret Camisinde sergilenecek. Bu programa da 10 binler bekleniyor

 

 



1550 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası