• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam134
Toplam Ziyaret12911974

İğneyi kendimize, Çuvaldızı...

 

     Nüfusu 200 bine dayanan ve yaklaşık 25 ilden daha büyük bir nüfus potansiyeline sahip olan Viranşehir’de son zamanlarda yaşanan olumsuz olaylar vatandaşlar arasında ‘’Nereye Gidiyoruz’’ sorusunun sorulmasına neden oluyor.

      Maneviyatın eksik olduğu, aşiretler arası diyalogun ancak kavgalardan sonra oluştuğu ve buna rağmen köklü bir çözümün geliştirilemediği, son 3.5 ayda yaklaşık 10 intihar olayının olduğu, madde bağımlısı gençlerin sayısının her geçen gün arttığı, küçük yaşta ki çocukların dilendirildiği, okullarda, sokaklarda çocuklarımızın kavgalarının sık sık meydana geldiği, bahis ve faiz işlerinin önüne geçilemeyip birçok yuvanın dağıldığı ve güçlünün zayıfı ezdiği bir Viranşehir’de yaşıyoruz.

      Karşımızda duran bu tablonun en asgari seviyeye indirilebilmesi için yetkililerin, imamların, eğitimcilerin, kanaat önderlerinin ve biz basının üzerine çok büyük görevler düşmektedir. Bu alanda gazetemiz ve sitemiz sorumluluk alarak üstüne düşeni yaparak herkesi uyarmakta ve bu yönde atılacak adımlara sonuna kadar destek olacağını görev sayıyor ve bu konuyu kamuoyunun gündemine getiriyor. Zararın neresinden dönersen kardır hesabı ile herkesin ve her kesimin elini bu taşın altına atmasını bekliyor. Artık Viranşehir’in adının kavgalarla, intiharlarla ve madde bağımlısı gençlerle adının duyulmasını istemiyoruz.

      Kendi çapında oturduğu makamı işgal eden sorumluların bir an önce harekete geçip bu olaylara dur diyebilmeli ve topluma önderlik yapmalarını bekliyoruz. Başımızı kuma sokup sorumluluktan kurtulamayacağımızı bilmemiz gerekir. Geçmişte yapılan çalışmaların ya yetersiz kaldığı ya da başarılamadığını hesap ederek harekete geçilmelidir. Yeniden olması gereken ve Viranşehir halkının hasretle beklediği güzel bir Viranşehir’i inşa edebilmek için çaba gösterilmesi gerekmektedir.      bizimgazete63.com  12.04.2012  

 



2168 kez okundu

Yorumlar

İŞSİZLİK     14/04/2012 10:36

KANAATIMA GÖRE; FERTLERİ DOYUMA ULAŞTIRACAK ÇALIŞMALAR OLMASI GEREKİYOR. BU FABRİKALARIN AÇILI MI İLE OLUR(BU ARA 6. BÖLGE TEŞVİK PAKETLERİ ÖNEMLIDIR) ZENGİN İŞ ADAMLARIMIZA BİR ÇAĞRIDIR. EVET İZMİR VE İSTANBUL DAKİ KADAR KAR ETMEZLER AMA VİRANŞEHİRİN BİR DAHA VİRAN OLMAMASI İÇİN DEĞER. BİRDE DIŞARDAKİ OKUMUŞ VİRANŞEHİRLİLERİN KENDİ MEMLEKETLERİ İÇİN GELİP MEVCUTLARLA BİRLİKTE DİL KURSLARI, ETÜT MERKEZLERİ, SPOR KOMPLEKSLERİ YAPIP HER FERDİN BOŞ ZAMANI OLMAYACAK ŞEKİLDE ÇALIŞMALAR YAPILMALIDIR. EĞİTİM HER YAŞTAKİ İNSANA MUTLAKA İVEDELİKLE VERİLMESİ GEREKİR. ZORU BAŞARMAK KOLAYDIR HELE SEMERESİNİ GÖRÜRSEK. TABİİ EN BÜYÜK SORUN KAN DAVALARIDIR: ONLAR OLMASAYDI HEM İŞ ADAMLARIMIZ HEMDE EĞİTİMCİLERİMİZ KENDİ MEMLEKETLERİNE GELİRDİ.
mehmet fatih barış

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası