• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam432
Toplam Ziyaret12909766

Akyürek Şanlıurfa'da

 

      Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, bir dizi gezi ve incelemelerde bulundu. Akyürek, Urfa’nın şaha kalktığını ve hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyledi.

     Milletvekili Akyürek, AK Parti 2. İl Başkanı Mehmet Büyükfırat ile birlikte ilk olarak Kızılay Şanlıurfa Şubesi’ni ziyaret etti. Kızılay Şube Başkanı Av. Ahmet Elçi ile bir süre görüşen Akyürek, Şanlıurfa’nın Gaziantep’i geçeceğini söyledi.

       Bakan Çelik ve diğer milletvekilleriyle uyum içerisinde halka hizmet etiklerini belirten Akyürek, “Canpolat kardeşimizin sağlığı nedeniyle görevini size devrettiğini duydum. Havaalanında iner inmez bir program yapıp sizi ziyaret etmek istedim. Kızılay’ın en kötü günümüzde de en iyi günümüzde de bizim tek tesellimizdir. Bu konuda Urfa çok şanslı. Bakanımız var, vekillerimiz var. Hepimiz uyum içerisinde çalışıyoruz. Ne gerekiyorsa, siz Ankara’ya taşıyın biz sizin arkanızdayız. Hiç çekinmeyin, hiç düşünmeyin Antep’te bu var, Urfa’da yok. Urfa Antep’i geçecek. Urfa bir markadır. Urfa şahlanmış. Urfa’nın nüfusu 2 milyon oldu. Biz bunu iyi değerlendirirsek çok iyi olur. Ama herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor” dedi.

       Akyürek, daha sonra beraberindekilerde Şanlıurfa Barosu’na geçti. Baro Başkanı Av. İrfan Güven tarafından karşılanan Akyürek, Şanlıurfa’nın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Teşvik Sistemi ile ilgili bilgiler verdi. Akyürek Şanlıurfa’nın 6’ıncı bölgede olduğunu hatırlatarak, Başbakan’ın Şanlıurfa’ya çok önem verdiğini kaydetti.

      Akyürek, daha sonra Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ’ın vefat eden babasının İmam Bakır Mahallesi Tazievi’ndeki taziyesine katıldı. 

     Akyürek, son olarak DSİ 15. Bölge Müdürü Numan Doğan Gündüz ve DEDAŞ İl Müdürü Müslüm Gündüz’ün de bulunduğu Bölge Müdürlüğü’ndeki toplantıya katıldı.  bizimgazete63.com  09.04.2012

 

 

 



2283 kez okundu

Yorumlar

Neden     10/04/2012 14:03

Akyürek'e olan güvenim bitti elektrik sorunu havada kaldı artık ak partiye oy yok ..
Misafir - metin çuvi

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası