• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam582
Toplam Ziyaret12913190

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç,

 

      Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şanlıurfa Anadolu Lisesi Mezunları Derneği'nin ortaklaşa yürüttüğü "III. Mesleki Rehberlik ve Kariyer Günleri" etkinliği açılış törenine katıldı.

      Öğrencilerin üniversiteler ve meslekler hakkında bilgi edinerek doğru tercih yapmaları amacıyla gerçekleştirilen etkinlik kapsamında 37 üniversite stant kurarak okullarının tanıtımını yaptı.

      Belediye Nikah ve Gösteri Salonunda gerçekleştirilen etkinlik programına Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Harran Üniversitesi Rektörü İ. Halil Mutlu, Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Yücetepe, İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala ve öğretmenlerle öğrenciler katıldı.

      Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, böyle bir etkinliğin Şanlıurfa’da düzenlenmiş olmasından çok büyük gurur ve mutluluk duyduğunu belirtti. Geçmiş günlerle bugünü karşılaştıran Vali Güvenç gençlere hitap ederek şunları söyledi; “O günleri yaşamadığınız için bizim kadar bilmeniz mümkün değil. Çoğumuz mesleğe başladıktan sonra mesleği tanımaya başladık. Oysa sizler daha tam seçim aşamasında, yetkin insanlardan konunun önemini öğrenme takip etme şansı buluyorsunuz. Dolayısıyla sizlerin yapacağı seçimler bizden daha isabetli olacaktır. 37 üniversitemizin bugün burada sizler için bulunması övünç verici, sevindirici bir durumdur. İnşallah değerlendirir ve iyi seçimler yaparsınız. Hepinizin başarılı olmasını içtenlikle diliyorum. Sizlerin aydınlık geleceği, ülkemizin aydınlık geleceği olacaktır” şeklinde konuştu.

      Harran Üniversitesi Rektörü İ. Halil Mutlu, bu devirde yaşayan gençlerin çok şanslı olduğunu söyleyerek, gençlerin internet ve gelişen teknoloji ile istedikleri her şeyi tanıma ve öğrenme imkânına sahip olduklarını bildirdi. Gençlerin tercih yaparken, yeteneklerine ve ilgilerine göre tercih yapmalarını isteyen Rektör Mutlu, tercihlerinde verdikleri değeri de dikkate almaları gerektiğinin altını çizdi.

      Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Yücetepe ise, yapılan konuşmalar ve gördükleri karşısında 30 yıl önceki Türkiye’nin gözlerinin önüne geldiğini ve bugünün Türkiye’sinin çok önemli mesafeler kat ettiğini söyledi. Çağdaş yönetimlerin insan odaklı ve insanlara hizmeti esas alan kriterlere göre yönetildiğini belirten Yücetepe, insanın hayatını kolaylaştıran çalışmaların yapılması gerektiğini ve insanların da yaptıkları işi sevmeleri halinde başarılı olabileceklerini ifade etti.

      İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ mantığıyla hareket ederek enerjilerini bu anlayış uğrunda harcadıklarını belirtti. Öğretmenliğin bir sevgi mesleği olduğunu söyleyen Ahmet Pala, sevgisi olmayanların bu mesleği seçmemesi gerektiğini bildirdi. Ahmet Pala, kendilerine emanet edilen gençliği en iyi şekilde yetiştireceklerini vurgulayarak, “Bütün gücümüzü Şanlıurfa’nın eğitimde daha iyi bir seviyeye gelmesi için kullanacağız” dedi.

      Konuşmaların ardından Prof. Dr. Aytaç Açıkalın ‘Meslektaş Ortamında Eğitim Sohbetleri’ başlıklı sunum eşliğinde izleyenlerin keyif aldığı bir sohbet gerçekleştirirken, Vali Celalettin Güvenç, sohbetin ardından Açıkalın’a etkinliğe katkısından dolayı bir plaket verdi.

       Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Salonda 37 üniversitenin kurduğu stantların açılış kurdelesini kesip, stant kuran üniversitelerle ilgili bilgi aldı. Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nin standında ebru yapan Vali Güvenç, üniversiteleri ve temsilcilerini Şanlıurfa’da ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

       Öte yandan özellikle ortaöğretim öğrencilerine meslekleri ve üniversiteleri tanıtmaya amaçlayan etkinlik kapsamında 37 üniversitenin stant kurduğu alanı öğrenciler 07.04.2012 tarihine kadar gezebilecek. 04.04.2012



1345 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası