• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam72
Toplam Ziyaret12908886

Milli Eğitim Müdürlüğü- SODES tarafından

 

Milli Eğitim Müdürlüğü- SODES tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen ve Milli Eğitim Müdürlüğü ar-ge birimi tarafından organize edilen okullar arası kısa temsil yarışması finali Mayıs ayı içerisinde yapılacak.

 

     Yaklaşık bir aydır Koç İlköğretim Okulunda yapılan okullar arası kısa temsil yarışması dört yıldır Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılmaktaydı. 2010 yılından bu yana ise SODES kapsamında finanse edilmektedir.

      Merkeze bağlı okullar ve İlçeler olmak üzere toplam 42 okulun katıldığı yarışmalara Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Aslıhan, proje koordinatörü Zülfi Alımterin, Okul Müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenciler katıldı.

.     Kısa temsil yarışmasına katılan Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala burada yaptığı konuşmada “Sodes projesi kapsamında gerçekleştirilen kısa temsil çalışmaları 42 okulumuzda gerçekleştirildi. Yarı final bitti. Çeyrek final bitti. Finale doğru gidiyoruz 6 okulumuz ilköğretim okullarından birinci, ikinci, üçüncü; liselerden birinci, ikinci ve üçüncü 6 okul finale kaldı. İnşaallah finalde daha güzel etkinlikleri göreceğiz. Ben bu çalışmalarda emeği geçen başta yönetici arkadaşlarımı, öğretmenlerimi siz çok değerli bizim geleceğimiz olan gençlerimizi, öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Birkaç programınızı izledim. Gerçekten hayran kaldım ,kısa zamanda çok harika şeyler başardınız. Dedim ki işte gerçek tiyatrocular ve sinemacılar ve sanatçılar bunlar arasından çıkıyor. İşte alt yapılar burada oluşuyor. Gururlandım ve duygulandım. Bir köy okulu düşününüz. Zor imkânlar veya imkânsızlıklar içerisinde öğretmeni düşününüz; gücünü, emeğini, enerjisini ortaya koymuş ve harika eserler çıkarmış. Ve bir kez daha inandım ve kendime dedim  ki Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, korkma! Geleceğimiz aydınlık olacak ve güzel günler bizi bekliyor bu duygularla hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum, öğrencilerimin gözlerinden öpüyorum ve yarışmacılara başarılar diliyorum.” dedi.

      Proje Koordinatörü Zülfü Alımterin ise konuşmasında, “projenin amacının hedef kitlesi olan ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerinin tiyatro sanatını yaparak, tiyatronun sanat ve eğitici yönünü çocukların dünyasına yansıtmaktır. Her yıl yüzlerce öğrencinin tiyatroda rol aldığı ve binlerce öğrencinin izleyici olduğu okullar arası Kısa Temsil Yarışması Projesi ile etkili öğrenme ortamları sağlanırken, çocukların üst düzey öğrenim becerileri kazanmaları sağlanacaktır “ dedi

 

             Mayıs ayında yapılacak olan final yarışmasında yarışmaya katılan okul ve öğrencilere proje kapsamında çeşitli ödüller verilecektir.

 



1488 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası