• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam652
Toplam Ziyaret12913260

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Şanlıurfa’da, bugün Eyyüp Nebi Beldesini ve Viranşehir İlçesini ziyaret etti.

 

      Şanlıurfa’da Bediüzzaman Said Nursi’nin vefat ettiği İpek Palas Otelindeki odasını ziyaret eden Ekonomiden sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen, İsa Kızıldemir ve İl Yönetiminden Mehmet Eriten’le birlikte Eyyüp Nebi Beldesine geçti.

      Burada Belediye Başkanı  Mehmet Yıldırım tarafından karşılanan heyet, Hz. Eyüp, Hz. Elyasa ve Hz. Rahime mekanlarını ziyaret ettiler.

      Belediye Başkanlık makamında basına açıklamalarda bulunan Gedikli, AK Partinin siyaseti halkın içinde halkla yaptığını ifade etti.

     Gaziantep, Adıyaman ve Şanlıurfa programları çerçevesinde Eyüp peygamber makamına geldiklerini belirten Bülent Gedikli; “AK Parti olarak siyaset anlayışımız sahada sorunları tespit edip yerinde çözmektir. Bu çerçevede hem teşkilatlarımızı ziyaret ediyoruz. Belediyelerimizi ziyaret ediyoruz. STK’larla toplantılar yapıp görüş alış verişinde bulunuyoruz. Bugünde şirin ve manevi beldemiz Eyüp Nebideyiz” dedi.

      Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım ise ziyaretten dolayı memnuniyetini belirterek; Sayın Genel Başkanımızın ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

      Buradan ayrılan Bülent Gedikli, Viranşehir İlçe Başkanlığına geçerek teşkilatı ziyaret etti. İlçe Başkanı Celalettin Sayan tarafından karşılanan Bülent Gedikli, burada teşkilatlanmanın önemine dikkat çekti. Teşkilat üyelerine, AK Partinin vizyonu ve misyonunu anlatan Gedikli; “AK Parti olarak yüzde 50 oy aldıysak bu çalışmalarımızın sürekli olmasının en önemli göstergesidir” dedi. balikligol.com   25.03.2012




1610 kez okundu

Yorumlar

stk     25/03/2012 21:29

her gelen stk diyor ama kuyruklu yalan hiçbiri ama hiçbiri stk yürü gözmüyor her gele n
Misafir - stk

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası