• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam175
Toplam Ziyaret12912783

Hasret Giderdiler

 

     Mavi Marmara Özgürlük ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Yılmaz Şanlıurfa’dan Mavi Marmara Özgürlük Filosuna katılanları ziyaret etti.

      31 Mayıs 2010 tarihinde Siyonist İsrail’in saldırısına uğrayıp 9 şehit  veren ve 54 yaralı bırakan Mavi Marmara saldırısından bir müddet sonra İstanbul’da kurulan Mavi Marmara Özgürlük ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Yılmaz bu sabah Ş.Urfa’ya geldi.  Kendisi de Mavi Marmara yolcusu olan YILMAZ,  Ş.Urfa’dan Mavi Marmara’ya katılan 6 kişi (İHH Urfa Temsilcisi Behçet ATİLA, Cuma AYTİŞ,  Siverek’ten Ramazan BAYLAN, Cevdet ÖKENEK, Viranşehir’den Eyyüp YAŞAR ve Mustafa BATIRHAN) ve  İHH Gönüllülerinden Haci ÖZDEMİR’le kahvaltıda buluştular. Gayesinin Mavi Marmara yolcularını ziyaret etmek, Mavi Marmara ve özgürlük ruhunu diri tutmak olduğunu vurgulayan YILMAZ, il il dolaşarak Mavi Marmara katılımcılarının hal hatırını sormak, varsa bir dertleri sıkıntıları onunla ilgilenmek istiyoruz. Bu kapsamda Urfa’da olduklarını belirtti.” 

      İHH İnsani Yardım Vakfı  Ş.Urfa İl Temsilcisi Behçet ATİLA ise ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi  ve kendilerine teşekkür ettikten sonra; “Mavi Marmara’nın yola çıkış amacı, amacımız açık hava hapishanesine çevrilen Gazze’ye hem insani yardım malzemelerini ulaştırmak hem de Gazze ambargosunu dünya gündemine taşımak suretiyle ablukanın kırılmasını sağlamaktı. Bedeller ödeyerek ve Allah’ın yardımıyla büyük oranda bunu başardık. Bugüne kadar dünya coğrafyasında hep mazlumların gözyaşlarını silmeye çalışarak mazlumların yanında olduğumuz gibi bundan sonra da inşallah hep mazlumların yanında olacağız. Hatta bundan sonra daha çok çalışmamız gerekir, çünkü dünya coğrafyası, hasseten de İslam coğrafyası kan ve gözyaşı deryasına dönmüş durumda. Bu durumda bize daha çok iş düşer. Gecemizi gündüzümüze katsak da azdır.” dedi.

Gurup, daha sonra Öncüler Derneğinin açmış olduğu kermesi de ziyaret etti.  bizimgazete63.com  16.03.2012



1357 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası