• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam233
Toplam Ziyaret12910204

Suruç’ta Liseler Arası Bilgi Yarışması

 

      İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesi polis ve öğrenci ilişkilerinin güçlendirilmesi amacıyla düzenlenen liseler arası bilgi yarışmasının birincisi Suruç Kaymakamı  Dr. Fatih Akbulut’un katılımıyla yapıldı.

      Öğretmen evi konferans salonunda yapılan bilgi yarışmasına Suruç Kaymakamı Dr. Fatih Akbulut,  Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürü Rasim Uzun, İlçe  Emniyet Müdürü Mehmet Şen, Cumhuriyet Başsavcısı Alper Yalçın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Han Özdemir, okul müdürleri ve lise öğrencileri katıldı. Suruç Lisesi ve Yunus Emre Anadolu Lisesinin yarıştığı bilgi yarışmasında Suruç Lisesi 15 sorunun tamamına doğru cevap vererek 150 aldı. Yunus Emre Anadolu Lisesi ise 15 sorudan 9 soruya doğru cevap vererek yarışmayı 90 puan ile tamamladı.  Yarışma verilen arada konuklara da sorular yöneltilirken şarkı söyleyen genç lise öğrencisinden Kürtçe şarkı söylemesini isteyen Kaymakam Akbulut’un bu isteği katılımcılardan büyük alkış aldı. İsteği üzerine Kürtçe şarkı seslendiren lise öğrencisine teşekkür eden Kaymakam Akbulut genç lise öğrencisine başarı dileklerinde bulundu.

      Dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesi polis ve öğrenci ilişkilerinin güçlendirilmesi amacıyla yapılan yarışmada Emniyet Teşkilatının vatandaşa sağladığı hizmetleri anlatan sinevizyon gösterileri sunularak öğrencilere Emniyet teşkilatının her zaman vatandaşların hizmetinde olduğu anlatıldı. Polis Okulları hakkında bilgiler verilen sinevizyon gösterilerini izleyen öğrencilerden bazıları ise polis olmak istediklerini belirterek yapılan bu yarışmayı çok anlamlı bulduklarını söylediler. Yarışma organizasyonunu yapan İlçe Emniyet Müdürüne teşekkür eden öğrenciler  polisin bu tür etkinlikler düzenlemesinden memnun olduklarını söyledi.

       Bilgi yarışmasında gençlere seslenen Suruç Kaymakamı Dr. Fatih Akbulut ‘’Bilgi yarışmasına katılan genç arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gönül vererek çalışıyorlar onlar bizim gelecekteki mimarlarımız, mühendislerimiz, hakimlerimiz savcılarımız olacaktır. Gençlerden beklentilerimiz büyük bizler gençlerimiz için varız. Bizlerde bir zamanlar devletin en alt kademesinden en üst kademesine kadar sizin geçtiğiniz sıralardan geçerek geldik.  Sizin gibi bizde bilgi yarışmalarına katıldık, Üniversite sınavlarına girdik çalıştık çabaladık buralara kadar geldik. Sizlerde bu şekilde çalışarak çabalayarak okuyorsunuz bizler size baktığımızda kendimizi görüyoruz. Türkiye şuanda dünyanın en büyük 17. Ekonomisine sahip gururla Türkiye Cumhuriyeti pasaportunu cebinize koyup dünyanın her yerine gidebilirsiniz. Ama bizim hedefimiz birinci olmak dünyanın en zengin ülkesi olmak istiyoruz. Bizim dedelerimiz 50 yıl önce Türkiye’yi 60-70. Sıradan alıp 17. sıraya getirdi. Sizden beklentimiz Türkiye’yi birinci yapmanızdır. Sizde bu cevheri görüyoruz. Bu yarışmalar sizlerin içindeki bu cevheri dışarıya çıkarmak için organize edildi. İnşallah bizim yüzümüzü kara çıkartmayacaksınız sizleri çok seviyor ve sizlere güveniyoruz’’ dedi.

      Suruç İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Şen İse ‘’ Bu yarışmaları geçtiğimiz 2 yıl Şanlıurfa da düzenledik. Gerçekten öğrenci arkadaşlarımızın mutlu ve memnun olduklarını gördüğümüz için bu yıl Suruçta da başlattık. Bu yarışmaları geleneksel olarak devam ettirmeyi düşünüyoruz. Bu yarışmaların düzenlenmesinde Suruç Kaymakamı büyük emeği olmuştur hepiniz adına Suruç Kaymakamıa teşekkür ediyorum. Bu yarışmaların amacı kesinlikle öğrencilerin bilgilerini ölçmek değil bu yarışmamızın amacı siz öğrencilerle tanışmaktır. Gençlerimizi tanımak gençlerimizinde bizleri tanıması ve kaynaşması için bu yarışmayı düzenledik. Amacımız burada okulları yarıştırmak değildir. Organize de bize destek veren Milli Eğitim Müdürümüze ve Öğretmen Evi müdürümüze teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

      Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürü Rasim Uzun ise konuşmasında ’’Şanlıurfa’da toplam 46 lisemiz var. Geçen sene 46 lise arasında böyle bir yarışma düzenledik. Bu yarışmanın düzenlenmesi Emniyet Teşkilatı olarak bize çok şey kazandırdı. Suruç’ta bulunan 10 tane lisemiz var ve bu gün yarışacaklar bu yarışma bitecek, bu yarışmanın sonunda finale kalan bir okulumuz olacak fakat yarışmayı kazanan buraya gelen tüm okullarımız ve seyirci olarak katılan katılımcılar olacaktır’’ ifadelerine yer verdi.

      Emniyet Müdürlüğünün yapmış ve toplam 10 okulun katılacağı bilgi yarışması sonunda birinciye Dizüstü bilgisayar, ikinciye dijital fotoğraf makinesi ve üçüncüye ise mp3 çalar hediye edilecektir.  15.03.2012





1597 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası