• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam655
Toplam Ziyaret12913263

14 Mart Tıp Bayramını Kutladı

 

      Önce insan anlayışının benimsendiği günümüzde, herkesin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanması büyük önem taşımaktadır. Sağlık çalışanlarının birikimleri ve eğitimleriyle insanları daha uzun ve daha iyi koşullarda yaşatmak, sağlık sorunlarını gidermek için gösterdikleri çabaları takdirle karşılıyoruz.

 

     Sağlığımızı korumak adına gösterilen çabayı sarf eden hekimlerimizin görevinin ne kadar kutsal olduğunu biliyoruz. Sağlıkta Dönüşüm Programı'nın, hastanelerin tek çatı altında toplanması, ilaç erişimi ve fiyatlarında yapılan yeni düzenlemeler, çalışanların ücret ve çalışma koşullarındaki iyileştirmeler, hekim ve çalışanların sayısındaki artışın sağlanması AK Parti Hükümetimizin icraatlarının başarısının bir göstergesidir.

 

     Hekimlik mesleği önemini hiçbir zaman kaybetmemiş, kutsal bir meslek olarak kabul görmüştür. Hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın bu hizmet kervanında özveri ve inançla meslek onuruna yakışır bir şekilde hizmet üretmeye devam edeceklerine inancım sonsuzdur.

 

      Hekimlerimizin hem ulusal hem de uluslararası düzeyde elde ettiği başarılar ve yaptıkları çalışmalar, ülkemiz için bir kıvanç kaynağı olmakla birlikte çağdaşlıklarıyla boy ölçüşen bir neslin müjdecisi olarak bizlere ümit vermektedir. Tıp camiasının her neferi hiç durmadan şevkle bu ülke insanına hizmet etmeye devam etmektedirler.

 

       İnsanların yaşam koşullarını en üst seviyeye taşımak için fedakârlıkta bulunan, en kötü zamanlarımızda yanımızda olup manevi destekte bulunan tüm Tıp çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum"

 

                                                                     Mehmet Akyürek

                                                            Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili



1762 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası