• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam111
Toplam Ziyaret12908925

Merkez İlçe, Yerel Seçimlerin Startını Verdi‏

 

      Ak Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanlığı, yerel seçimler startını verdi. Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, beraberinde Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Seyit Eyyüpoğlu ve Abdulkerim Gök ile mahalle gezilerine başladı.

      Ak Partili milletvekilleri Seyit Eyyüpoğlu ile Abdulkerim Gök, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ve yönetim kurulu üyeleri Veysel Karani Mahallesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Veysel Karani Mahallesi Başkanı İzzettin Çizik’in evine misafir olan partililer, mahallelinin sorunlarını dinledi. Vatandaşların sorduğu soruları vekiller cevapladı. Mahalle gezileri ile yerel seçim çalışmalarının sinyali verildi.

     Mahalle Muhtarı Sadık Salar’ın da katıldığı gezilerle ilgili konuşan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, “Bugün Veysel Karani Mahallesi’nde, mahalle başkanımız sayın İzzettin Çizik’in evinde toplanmış bulunuyoruz. Bu toplantı Teşkilat Başkanlığı’mızın düzenlediği haftalık toplantılardan birisidir. Sayın vekillerimizin huzurunda bizi bekleyen mahalleliye teşekkür ediyorum. Sayın milletvekillerimiz de bu toplantıya katılmak istediler. Ben onlara da katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

     Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu ise, toplantıda bulunmanın kendisini mutlu ettiğini söyleyerek, “Sayın başkanımız böyle bir toplantı düzenlemişlerdir. Biz de bu toplantıya katılarak hem kendisine şevk vermek, hem de sizleri görmek bizi sevindirdi. Bu toplantılara girmemizde fayda vardır. Geleceğimiz insanlarımızı hizmet konusunda deneyimli bir siyasetçi olarak gelmiş görmüş iktidarları hatırlıyorum. Ama hiç birisi sayın Başbakanımız kadar ne insanlara önem verdiler, ne de hizmet ettiler” diye konuştu.

     Milletvekili Abdulkerim Gök de, hükümetin çalışmalarını anlatarak, şunları söyledi: “söylenen bütün şeyler çok çok önemlidir. Çok şükür Allah bu ülkeyi, geçmişte olduğu gibi bir kez daha sahipsiz bırakmadı. Allah Başkanımızın yar ve yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.  12.03.2012

 

  



1571 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası