• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam148
Toplam Ziyaret12902492

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

 

      Kadınlar; aile kurumumuzun temel taşı, değerlerimizin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusudur. Onlardan olduğumuz ve yaşamımızın doğumdan ölüme kadar her anında varlıklarıyla onurlandığımız kadınlarımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda, yüreklerindeki sevgi ve şefkati fedakarca karşılıksız veren yegane varlıklarımızdır.

     Medeniyet tarihimizde her tür ayrımcılığın reddedildiği; kültürümüzde, inancımızda bir kişinin diğerinden bir üstünlüğünün olmadığı bilinmektedir. Adaleti en büyük değerler arasında sayan milletimiz hiçbir zaman ayrımcılığı hoş görmemiştir, bundan sonra da görmeyecektir. Bizler kadını ve erkeği birbirine karşı sorumlu gören geleneğin temsilcileriyiz. İnancımız kadını düşürüldüğü, aşağılandığı, insan olarak bile görülmediği cahiliyenin kirli zihninden kurtararak hakkettiği değere kavuşturmuştur.

     8 Mart Dünya Kadınlar Günü, tüm dünyada, kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini isteklerini dile getirdikleri, birlik ve beraberlik günü olarak kutlanmaktadır. Kadın haklarını icraatlarımızla, eylemlerimizle savunduk, savunmaya devam ediyoruz. AK Parti iktidarlarımız döneminde, kadınlarımızın yaşam standartlarını arttırmak, cinsiyete dayanan ayrımcılığı önleyerek onların; iş hayatında, eğitim hayatında, sosyal yaşamda ve siyasette daha aktif yer almaları amacıyla her adımı attık, atmaya da devam edeceğiz.

    8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınlarımızı kutluyor, Cenab-ı Allah’tan hayat mücadelesinde yar yardımcılarının olmasını diliyorum. Selam ve saygılarımla



1580 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436
Hava Durumu
Saat
Site Haritası