• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam118
Toplam Ziyaret12911958

Birebir Sorun Dinlediler

 

 

      Viranşehir’in mevcut sorunlarını toplu halde görüşmek amacıyla Viranşehir Kaymakamlığı bünyesinde İlçe Koordinasyon kurulu geniş kapsamlı bir toplantı yaptı. Toplantıya Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan, Şanlıurfa ve Viranşehir’de görev yapan ilgili birim amirleri, parti başkanları Köy ve Şehir Muhtarları, Sivil toplum kuruluşları ve basın mensupları katıldı.

      İlçe Kaymakamı Kotan slayt gösterim yaparak sorunları aktardı. Yapılan toplantıda Sağlık, Eğitim, Yol, Su ve elektrik sorunları masaya yatırılarak şimdiye kadar yapılan ve bundan sonra yapılacak olan çalışmalar hakkında görüşler bildirildi. Muhtarlardan sorunları hakkında bilgi alan Vali Güvenç yerinde çözüm ile tüm katılımcılardan takdir aldı. Milletvekili Mehmet Akyürek’’Biz mevcut sorunlarımızı çok iyi biliyoruz. Sorunlarımızı,  Sabırla ama sağlam adımlarla çözüme kavuşturacağız. Tüm Viranşehir’i şantiye haline getireceğiz’’dedi.

      Yapılan toplantıdan sonra Akyürek beraberinde Belediye Başkanı Mehmet Burun ve Karayolları Şanlıurfa Bölge Şefi Tahsin Yılmaz ile 4 ana yolda incelemeler yaptılar. Mevcut yol sorunu yerinde tespit edilip çözüm yolları konuşuldu. Özellikle Şehir merkezine gelen yol, kavşaklar ve Gazi Lisesi civarında yapılması planlanan üst geçit konusu görüşüldü. Buradan Eyyup Nebi Beldesine geçen Akyürek burada ki sorunları Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım’dan dinleyerek çözüm için gayret edeceklerini sözlerine ekledi.  bizimgazete63.com 01.03.2012

 



1196 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası