• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam790
Toplam Ziyaret12913398

Sorunlarını Dinledi

 

     Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, İlçedeki muhtarlarla bir araya gelerek ilçenin sorunlarını görüştü. Başkanvekili Burun, muhtarlarla koordineli bir şekilde çalışmak istediklerini dile getirdi.

    Belediye Başkanvekili, Belediye hizmet binasında ilçedeki muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi. İlçe sorunlarının konuşulduğu toplantıya BDP İlçe Başkanı Halis Aktaş ve Belediye Başkan Yardımcısı Nayıf Aslan ile ilçedeki muhtarlar katıldı. Muhtarlardan mahalle sorunlarını kendilerine iletilmesini belirten Burun : “Biz ilçenin dört bir yanında çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Fakat bizim göremediklerimizi muhtarlar görebilir. Yurttaşlar şikayetlerini muhtarlara da bildiriyor. Biz sizden yurttaşların sorunlarını bize iletmenizi istiyoruz. Ara sokaklarda göremediğimiz eksikler de olabilir. Mahallelerinizdeki eksikleri bize bildirmenizi istiyoruz.” Diye konuştu. Bu sene 150 Bin metre kare kilitli parke taşı ihalesi yaptıklarını ve ilçenin birçok yerine kilitli parke taşı yapacaklarını belirten Burun, öncelikli çalışmalarının hizmete ihtiyaç duyulan yerler olacağını sözlerine ekledi. Her mahallede park, ve taziye evi çalışmalarının sürdüğünü belirten Burun, bu yıl kilitli parke taşı çalışmalarına ağırlık vereceklerini belirtti.

     Muhtarlar mahallelerinin eksiklerini bildireceklerini belirterek, mahallelerinde taziye evleri yapılmasını ve kilitli parke taşı çalışmalarına ağırlık verilmesini istediler.  Alt yapı sorununun kalmadığını belirten Muhtarlar, yeşil alanların çoğaltılması gerektiğini söylediler.  bizimgazete63.com   29.02.2012

 



2002 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası