• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam462
Toplam Ziyaret12912302

Son Gün 29 Şubat

 

      Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Şanlıurfa İl Müdürü Nurettin Nacar, Gelir Tespiti yapmayan vatandaşların 29 Şubat’a kadar SGK İl Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri gerektiğini söyledi.

      AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, beraberinde yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kongre sonrası iade ziyaretlerini sürdürüyor. SGK Şanlıurfa İl Müdürü Nurettin Nacar’ı makamında ziyaret eden Merkez İlçe Teşkilatı, Genel Sağlık Sigortası ile ilgili bilgi aldı.

       Ziyaretle ilgili memnuniyetini dile getiren SGK İl Müdürü Nacar, “AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Teşkilatı’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizim de Genel Sağlık Sigortası yoğunluğumuz var. AK Parti Merkez İlçe Başkanımıza bunu paylaşmakta yarar görüyorum. Genel Sağlık Sigortası hakikaten Şanlıurfa’da en fazla mensubu olan bir konu. Bundan dolayı Urfa ilimizde belirli dönemlerde sıkıntılar yaşanıyordu. Bu sıkıntıların ana kaynağı da sistemin tam oturmadığından kaynaklanıyordu. Ama bir aya kadar sistem oturacak ve o zaman da vatandaşlarımızın mağduriyeti giderilir” dedi.

 ‘TEBLİGAT GÖNDERİLECEK’
     Nacar, vatandaşlara önemli uyarılarda bulunarak, “Biraz önce daire arkadaşlarımızla görüştüm. Onarda çaba içerisinde olduklarını belirttiler. Vatandaşlarımız hastane ve eczanelerde sıkıntı yaşamıyorsa, buraya helmelerine gerek yok. Biz tebligat göndereceğiz. Ondan sonra vatandaşlarımız üzerlerine tahakkuk edilen borçları yatırdıkları zaman sistem otomatik aktivasyonu açacaktır ve vatandaşlarımız her hangi bir sıkıntıyla karşılaşmayacaklardır. Ancak Gelir Tespiti yapmayan vatandaşlarımızı özellikle uyarmakta fayda var düşüncesindeyim. Son gün 29 Şubat. Bu tarihe kadar Gelir Tespiti yapmayan vatandaşlarımızın kurumumuza gelmeleri gerekiyor” şeklinde konuştu.

      AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ise, Halk günü toplantılarında tüm sıkıntıları ifade edeceklerini anlatarak sorunların çözümü için köprü görevi yaptıklarını belirtti. Zahit, şunları söyledi: “AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı olarak değerli yönetim kurulumuzla birlikte iade ziyaretlerimiz devam ediyor. Bugün de Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürümüzü ziyaret ettik. Hem yönetim kurulumuzla tanışma toplantısı, hem de Genel Sağlık Sigortası ile ilgili müdürümüzün olumlu açıklamaları oldu. Biz de önümüzdeki Halk Günü toplantısında bu konuyu vatandaşlarımıza aktaracağız. Ben, bizi kabul ettiği için yönetim kurulumuz adına sayın il müdürümüze teşekkür ediyorum.”



1823 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası