• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam191
Toplam Ziyaret12902968

Akyürek Ş.Urfa, V.Şehir ve Ceylanpınar'ı ziyaret etti

 

 

       AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, vatandaşların sorunları ile ilgilendiklerini kaydederek, tüm kurumlarla yaptıkları ortak çalışma ile mevcut yaraların iyileştirilmesi için çalıştıklarını söyledi.

      Milletvekili Mehmet Akyürek, hafta sonu nedeniyle geldiği memleketinde kamu kurum, kuruluşlar ile bazı sivil toplum örgütlerini ziyaret etti.

      Beraberindeki heyetle Şanlıurfa Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, Ticaret Borsası, Ziraat Odası, Ziraat Mühendisleri Odası, Harran Üniversitesi, DEDAŞ İl Müdürlüğü ve İl Özel İdaresi’ni ziyaret eden Akyürek, kurum müdürleriyle görüştü.

       Akyürek, bir süre de esnafı gezerek yoldaki vatandaşlara hal hatır sordu. Herhangi bir sıkıntılarının olması durumunda gereken her şeyi yapacaklarını ifade eden Akyürek, “Vatandaşımızın emrindeyiz. Hep çalışacağız. Sorun, sıkıntı ne varsa; gelsinler çözelim. Bizim yakamızdan tutsunlar. Çalışıyoruz, çalışcağız. Çiftçimizin, sanayicimizin sorunları ile ilgili müdürlerimizle görüştük. Vatandaşlarımız, bize dualarını esirgemesinler” dedi.

      Akyürek, daha sonra Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ne gidip başhekim ve hastaları ziyaret etti. Akyürek, son ziyaret ettiği İl Özel İdaresi’nde İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu’ndan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

     Şanlıurfa’dan ayrılan Akyürek, Viranşehir’de çeşitli temaslarda bulunarak Akyürek Parti binasında yönetim kurulu, belediye meclis üyeleri ile ayrı ayrı birer toplantı yaptı. Esnaf ve köy ziyaretlerinde bulunan Akyürek, Viranşehir’de bulunan oda başkanları ile yemekte bir araya geldi. Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halit Karatepe tarafından verilen yemekte burada esnafların sorunları değerlendirildi.

     Buradan Viranşehir Derneğine geçen Akyürek Dernek Başkanı Murat Karadaş ve diğer üyeler tarafından karşılandı. Viranşehir Derneğinde yaklaşık 1.5 saat kalan Akyürek dernek üyelerinin sorularını cevaplandırdı. Akyürek Pazar günü ise Ceylanpınar’a geçecek.

 

 

 



2449 kez okundu

Yorumlar

V.Şehir-C.Pınar yolu     27/02/2012 02:05

Umarım C.pınar'a giderken yapılan yolun kalitesizliğine ve son derece yavaş işleyişine tanıklık etmişsinizdir sayın vekilim. Umarım sizlerde yolu denetleyenleri denetlersiniz. Umarım bu yol bitince kendinize beddua ettirmemek, ah almamak için en güzel şekilde yapılması için çabalarsınız.
Misafir - Fatih

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası