• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam426
Toplam Ziyaret12913034

Gündeme Getirdik, Gündeme Alındı. Sıra Doğal Gazda

 

   Yıllardır gündemden düşmeyen, uğruna defalarca toplantılar yapılan, hiç olmazsa 2 yıllık yüksek okul için bina istenmesine rağmen resmi ve sivil girişimlerde bulunulmasına rağmen hiç bir sonuç alınamayan Fakülte binası, BİZİM GAZETE'NİN gündeme getirmesi ile nihayet çalışmaları başlatıldı. Hem de 2 yıllık Meslek Yüksek Okulu yerine 4 yıllık Fakülte olarak yapılması planlanıyor. Çalışmaların son aşamaya geldiği öğrenilen Fakülte için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek’in büyük emek verdiği öğrenildi.

     Yıllardır özlemini çektiğimiz Fakülte 4 yıllık olarak yapılacak. Fakülte için ya 4 yıllık Sağlık yüksek okulu ya da 4 yıllık Turizm yüksek okulu düşünülüyor. Söz konusu okulların Şanlıurfa’da bulunmadığı yeni yapılacağı ve bunun da Viranşehir’de yapılması planlanıyor. Fakültenin Viranşehir’de kurulması için Harran Üniversitesi Senatosunun bu yönde karar alması ve alınan kararın da YÖK tarafından onaylanması gerekiyor. Bu süre zarfında bir komisyonun kurulduğu ve kurulan bu komisyonun başına da hemşerimiz Prof.Dr. Ali Seyrek’in getirildiği öğrenildi. Ali Seyrek’in de senatodan olumlu bir cevabın gelmesiyle birlikte çalışmalarına hız vereceği öğrenildi. Bu süreçte Mehmet Akyürek’in Hem Ali Syrek ile Hem de Harran Üniversitesi Rektörü Halil Mutlu ile sık sık görüştüğü edinilen bilgiler arasında.

BİZ HANGİ FAKÜLTEYİ İSTİYORUZ : Gündeme getirdiğimiz Viranşehir’e Fakülte istiyoruz haberimizden sonra yapılan çalışmalardan anlaşıldığına göre Viranşehir’e ya 4 yıllık Yüksek Sağlık Okulu ya da 4 Yıllık Turizm Okulu yapılması düşünülüyor. Bu çalışmaların hız kazanması için Viranşehir’de gerek siyasiler arasında gerekse sivil toplum kuruluşlarının mutlaka bu konunun üzerine düşmesi gerekiyor. Buna paralel olarak sitemizde (bizimgazete63.com) bir anket düzenlendi. Bu ankete vatandaşlarımızın katılımı çok önemli.

SIRA DOĞALGAZ DA: Şimdiye kadar hiçbir kurum ve kuruluşun gündeme getirmediği ilk defa VİRANŞEHİR BİZİM GAZETE tarafından gündeme taşınan Viranşehir’e Doğalgaz istiyoruz haberimiz vatandaşlar tarafından ilgi ile takip edilmeye devam ediyor. Konuyu ilk defa gündeme getiren gazetemizin özellikle sitesine( Bakınız Sitemizin Mesaj Panosu) gelen mesajlarda bu açık bir şekilde görülüyor. Doğalgaz’ın Viranşehir’e gelmesi için mutlaka Başta halkımızın, Siyasilerin ve Sivil Toplum kuruluşlarımızın bu konuda hassasiyet göstermesi gerekiyor. Önümüzde ki yıllarda elektrik konusunda ciddi bir problem ile karşılaşmamak için mutlaka Doğalgazın Viranşehir’e gelmesi gerekiyor. 

LÜTFEN ANKETİMİZE KATILIN: Sitemizin düzenlediği ankete katılarak öne sürülen iki tercihten birini seçebilirsiniz. Bizim tercihimiz Sağlık Fakültesi. bizimgazete63.com  17.02.2012



2129 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası