• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam338
Toplam Ziyaret12902682

Kaymakam Kotan'da Beraber Gitti

 

 

 

 

 

 

 

 

      

,Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Ceylanpınar ilçesinde meydana gelen üzücü hadise sonrasında hayatını kaybeden Naile Çatak’ın ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

      İlçe merkezinde oturan aileye taziye ziyaretinde bulunan Vali Celalettin Güvenç’e, Ceylanpınar Kaymakamı İlker Özerk Özcan, Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Jandarma Komutanı Emin Dursun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu eşlik etti.

       Genç yaşta kızlarını kaybeden Çatak Ailesine başsağlığı dileyen Vali Celalettin Güvenç, olayın gerçekleştiği andan itibaren konunun takipçisi olduklarını belirterek, olayın faillerini güvenlik güçlerinin özverili çalışmaları sonucunda bir günde yakalanarak adalete teslim edildiğini anlattı.

       Ailenin üzüntüsünü paylaştığını belirten Vali Güvenç, olayın faillerinin tutuklandığını ve aileden bundan sonra sağduyulu olmalarını istedi. Vali Güvenç, Türkiye’nin bir hukuk devleti olduğunu söyleyerek, suçluların kanun karşısında cezasını çektiğini söyledi. Vali Güvenç, gerek Jandarma gerekse polis ekiplerinin birlikte hareket ederek kısa sürede olayı aydınlattığını dile getirerek, ailenin herhangi bir sıkıntısı olması halinde bunu güvenlik birimleriyle ve kendileriyle paylaşmalarını istedi.

 

Derdimiz fakirliği yenmek

      Bundan sonra aile büyüklerine daha büyük görevler düştüğünü ifade eden Vali Celalettin Güvenç, “Gençlere sahip çıkalım. Kan kanla yıkanmaz. Failleri, savcıya ve akabinde cezaevine teslim ettik. Sıkıntınız olursa bizler buradayız. Sizlere inanıyor ve sizleri seviyoruz. Devlet ayrım gayrım yapmadan tüm vatandaşlarının emrindedir. Bizim problemimiz fakirliği yenmek, yokluğu ve yoksulluğu yenmek; karşılıklı sevgiyi, saygıyı ve kardeşliği geliştirmektir. Düşmanlığa da yeter, kana da yeter, kavgaya da yeter” dedi.

     Vali Güvenç’in konuşmasının ardından ailenin ileri gelenleri olayın ilk anından itibaren devletin tüm birimlerinin birlikte hareket edip özverili bir çalışmayla olayı aydınlattığını söylediler. Faillerin yakalanmasını sağlayan herkese teşekkür eden ailenin ileri gelenleri, Vali Güvenç’in de kendilerini ziyaret etmesinden ötürü duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür ettiler. Aile, bu özverili çalışmaya mukabil kendilerinin de bundan sonra sağduyulu bir şekilde davranacaklarının sözünü Vali Güvenç’e verdiler.

      Çatak Ailesine taziye ziyaretinin ardından Ceylanpınar’da esnafı ziyaret eden Vali Güvenç, vatandaşlarla da sohbet etti. Vatandaşların taleplerini dinleyen Vali Güvenç, yürüyerek gezdiği ilçe merkezinde çocuklara da çeşitli hediyeler dağıttı.    12.02.2012

 

Öte yandan Ceylanpınar Merkezde gerçekleştirilen taziye ziyaretinin ardından Çatak ailesinin Eyüp Nebi Beldesinde bulunan Ekinözü Köyü’ndeki taziyesini de ziyaret eden Vali Güvenç, burada da ailenin yakınlarına başsağlığı diledi.



2258 kez okundu

Yorumlar

Aferim     13/02/2012 10:32

Aferim sayın vali'mize,kaymakamlarımıza acılı aileyi ziyaret edip acılarını faylaşmaları güzel bir davranış. sorumluluk bunu gerektirir. Aferim...
Misafir - ebu ahmet yasin

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası