• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam158
Toplam Ziyaret12909492

'Hizmetlerimiz Devam Edecek

 

        Viranşehir Belediye Başkanvekili ve Belediye Meclis üyeleri sabah kahvaltısında basın mensupları ile bir araya geldi. Başkanvekili Burun, 2011 yılı çalışması ile 2012 yılında yapılacak çalışmaları hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

       Viranşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Burun, ilçede çalışan basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Belediye Hizmet binasında yapılan basın toplantısına BDP’li Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Birim Amirleri de katıldı. İlk olarak açıklama yapan Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, belediyenin 2011 yılını geride bıraktığını ve 2012 yılı için çalışmalara hazırlandığını belirtti. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Burun, ilçede altyapı konusunda hiçbir sorunlarının olmadığını ve yaklaşık 15 gündür yağan yağmura rağmen su baskınlarının yaşanmadığına dikkat çekti. Yeşil alan çalışmalarına devam edeceklerini belirten Burun, hedeflerinin yeşil ve yaşanır bir Viranşehir oluşturmak olduğunu söyledi. 30’dan fazla park ve yeşil alan yaptıklarını belirten Burun, katı atık alanının da bürokrasiye takıldığını belirtti. Burun : “Katı atık alanını 30 km şehrin dışına taşıyacağız. Projemiz hazır. Fakat bürokrasi yavaş işliyor. Bu nedenle daha aktif hale getiremedik. Bu da bizden kaynaklı bir durum değil. Bizim bütün çalışmalarımız tamamlandı. Sadece resmi işlemlerin bitmesini bekliyoruz. Şuan kullandığımız katı atık alanını da yeşil alana çevireceğiz.” Diye konuştu.

 

İlçede Kalıcı Semt Pazarları Yapılacak

   İlçede kalıcı semt pazarları için çalışmaları yaptıklarını belirten Burun : “Şuan her gün bir yerde semt pazarı kuruluyor. Fakat biz bir çalışma yaptık, ilçemizde 3 tane kalıcı semt pazarı yapacağız. Arkadaşlarımız şuan çalışmalarını yürütüyorlar. Yine her mahallede taziye evi yapacağız. Şuan yer tespiti çalışmalarımız var. Bu çalışmalar sonuçlanınca seçim bildirgemizde yayınladığımız gibi her mahallemizde bir taziye evi faaliyete geçecek.” Diye sözlerine devam etti. Kaçak et kesimi ile mücadelelerine aralıksız devam ettiklerini de belirten Burun, 3 kasabın kaçak et kesiminden 10 gün kapatma cezası aldığını ve savcılığa bildirdiklerini belirtti. İlçenin geceleri karanlık bir şehir haline döndüğünü belirten Burun  : “DEDAŞ’a gittik ilçenin bazı yerlerinin aydınlatılması için masrafları üstlendik. Tamam dediler, fakat sonuç çıkmadı.” Diye konuştu. Burun, yeni devlet hastanesinin mezarlık yanında yapılmasının sorulması üzerine şöyle konuştu : “Biz mezarlığı 6 yıl önce faaliyete geçirdik. Fakat hastane 2 yıldır yapılıyor. Bunda bizim bir suçumuz yok. Biz şehrin kuzeyini önerdik, hastane için fakat onlar katı atık alanı ve mezarlık yanını seçtiler. Mezarlığın nakil edilmesi söz konusu bile olamaz.”  Burun, son olarak 2012 yılında Viranşehir’in hiçbir cadde ve sokağının toprak olmayacağını belirtti. Toplantıya Genel Yayın Yönetmenimizin Yanı sıra, DHA Temsilcisi Mustafa Mert, Cihan Temsilcisi Mehmet İrim, AA Temsilcisi Reşit Dağ, Belediye Basın Sorumlusu Murat Sarıoğlu, Viranşehir Haber İmtiyaz Sahibi Mustafa Çapanak katıldılar. bizimgazete63.com 09.02.2012

 



1495 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası