• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam164
Toplam Ziyaret12912772

VALİ GÜVENÇ, KAYAK SEVERLERİ KARACADAĞ’A DAVET ETTİ

 

      Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, bölgenin tek kayak merkezi olan Karacadağ’da incelemelerde bulundu. Karacadağ’a kayak yapmaya gelen vatandaşlarla sohbet eden Vali Güvenç, incelemelerinin ardından kendisi de kayak yaptı.

       Kayak merkezi hakkında Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu’ndan bilgi alan Vali Güvenç,  Hafta sonu olması sebebiyle çevre illerden de vatandaşları ağırlayan kayak merkezini gezip vatandaşlarla da sohbet etti.

      Daha sonra kendisi de kayak yapan Vali Güvenç, Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde bulunan bölgenin tek kayak merkezi olan Karacadağ’ı ziyaret ettiğini söyleyerek, “Burayı İl Özel İdaremizden Kaymakamlığımız hizmet birliğine kiraladık. Kaymakamlığımız işletiyor. Diyarbakır ve Şanlıurfa’dan kayak severler hafta sonu münasebetiyle buradalar. Yerde yarım metreye yakın kar var.  Tesislerdeki eksikliklerimiz olduğunu görüyoruz ama bunları tamamlayacağız” dedi.

      Şanlıurfa’nın tarih ve kültürüyle turizm şehri olmasının yanında bir de kayak turizmine sahip olduğunu anlatan Vali Güvenç, “Şanlıurfa’nın turizmi de çeşitli sadece tarih ve kültür turizmi değil, kayak turizmi de var bütün bölgeye hitap eden. Türkiye’deki kayak pistlerini biliyorum. Buradaki kayak zevki çok güzel. Tüm vatandaşlarımızı buraya davet ediyoruz. Önümüzdeki yıllar buranın tesis eksikliğini de tamamlayacağız. Bu sene kar yönünden bereketli bir yıl. Bütün tesislerde kar var. Karacadağ’da bundan nasibini aldı. Halkımız da özlemiş” şeklinde konuştu.

     Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ise, kar olduğu sürece tesisin vatandaşların hizmetine açık olacağını ifade ederek, Karacadağ’ın turizm bölgesi ilan edilmesi halinde hem ekolojisi hem de yayla turizmiyle çeşitleneceğini söyledi.

      Vali Güvenç’e Karacadağ ziyaretinde Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ile Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Jandarma Komutanı Emin Dursun ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu da eşlik etti.

      Vali Güvenç ile birlikte daire amirlerinin de kayak yaptığı merkezde vatandaşların büyük bir ilgi gösterdiği gözlendi.  05.02.2012



2828 kez okundu

Yorumlar

öneri     06/02/2012 14:48

HERKEZE ÖNERİYORUM GİDİP GÖRMENİZİ İSTERİM EMİN OLUN BAĞIMLISI OLACAKSINIZ BEN ARKADAŞLARIMIN ISRARIYLA GİTTİM GİDERKEN ÇOK SIKICI OLACAĞINI DÜŞÜNDÜM AMA HARİKA BİR YERMİŞ
Misafir - KEMAL KURT

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası