• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam564
Toplam Ziyaret12913172

Ahırlara Hijyen Uygulaması ve Sağlık kontrolü

 

 

     Viranşehir Belediyesi ilçe merkezinde hayvan besleyenleri ziyaret ederek hijyen konusuna dikkat etmelerini istedi. Veteriner hekim ile yapılan ziyaretlerde hastalıklı hayvanlar muayene edildi.

      Viranşehir Belediyesi Veteriner işleri Müdürlüğü ilçede yeni bir uygulama başlatarak, ilçede hayvan besiciliği yapan evleri kontrol etti. Belediye Meclis üyelerinin de katıldığı kontrollerde ahırların hayvanlar için uygun olup olmadığına dikkat edildi. Cumhuriyet Mahallesinde yapılan ev ziyaretlerinde, hayvanların ahırlarının nasıl olması gerektiği yurttaşlara Belediyenin Veteriner Hekim Mahmut Çetin tarafından anlatıldı. Çetin, yurttaşlara ahırlarını nasıl tutmaları gerektiğini belirtirken, hijyene çok dikkat etmelerini istedi. Özellikle ilçe merkezinde hayvan besiciliğinin çok dikkat edilmesi gereken bir husus olduğunu belirten Çetin, komşuların rahatsız olmaması için daha da titiz olunmasına dikkat çekti. Hastalıklı hayvanları da muayene eden Çetin tüm ilçede böyle bir uygulama yapacaklarını sözlerine ekledi.

 

      Konu ile ilgili açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, şehir içinde hayvan besiciliğinin olmasının yanlış bir durum olduğunu ve buna karşı proje çalışması başlattıklarını belirtti. Burun: “Hayvan besiciliği ilçe merkezinde olmamalı, biz de yurttaşlarımızı mağdur etmeyecek bir proje üzerinde uzun zamandır çalışıyoruz. Bu projemiz ile ilçe merkezindeki hayvan besiciliği şehir dışına çıkaracağız. Böylelikle bu tür sorunlar kalmayacak. Şuanda arkadaşlarımız proje üzerinde çalışmalarını genişletiyorlar. Çalışmanın bitmesi ile bu proje hayata geçecek.” Diye konuştu.   03.02.2012

 



2597 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası