• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam160
Toplam Ziyaret12911553

Viranşehir'e İsminizi Taşıyan Fakülte İstiyoruz

 

 

    Daha önce elektrik sorunumuz için Doğalgaz’ın Viranşehir’e gelmesini talep eden VİRANŞEHİR BİZİM GAZETE’DEN bir proje daha.

    Nüfusu yaklaşık 30 ilden daha büyük olduğu iddia edilen Viranşehir’e en az bir fakültenin getirilmesi ve bu getirilecek fakültenin adının da Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül isminin verilmesi için öneri sunuyor. Şanlıurfa Harran Üniversitesinden defalarca fakülte istememize rağmen hiçbir olumlu gelişme olmadığı yapılan girişimlerden sonra anlaşıldı. Bu konunun çözümü için Cumhurbaşkanımızdan destek bekliyoruz.

     Bu konuda Viranşehir’de bulunan etkili ve yetkili tüm mercilerin üzerine düşeni yapması gerekiyor. Başta iktidar Partisi temsilcileri ile diğer Siyasi Partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının Cumhurbaşkanlığı nezdinde girişim yapmaları gerekiyor. Bu konuda vatandaşlarında Cumhurbaşkanlığı internet sitesinden seslerini duyurabilirler. Yapılacak bu talepler karşısında Sayın Cumhurbaşkanımızın Viranşehir’e gelerek taleplerimizi dikkate alması istiyoruz.

     Yıllardır Fakülte talebimize olumlu yanıt vermeyen Harran Üniversitesinin bu direncinin ancak bu şekilde kırılabileceği tahmin ediliyor. Daha önce defalarca heyetler halinde Harran Üniversitesi Rektörlüğüne yapılan müracaatlardan bir sonuç alınamamıştı. Taleplerimiz arasında Ya İlahiyat Fakültesi ya Eğitim Fakültesi ya da Ziraat Fakültesinin Viranşehir’e getirilmesi var. Şimdiye kadar bu konuda kulaklarını tıkayan Harran Üniversitesi bu girişimimiz karşısında ki tutumu da merak konusu olacak.

    Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül’ün Viranşehir portresini Ekonomik, Sosyal ve kültürel açıdan incelediğinde kararının mutlaka olumlu olacağına inanıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızdan tarafımızdan talep ile kendi adını taşıyacağı en az bir Fakülte istiyor ve en kısa zamanda da Viranşehir’e davet ediyoruz. Bunun için öncelikle el ele verip birlik ve beraberlik içinde hareket etmemiz gerekiyor. bizimgazete63.com  25.01.2012         



1607 kez okundu

Yorumlar

DESTEKLİYORUM..........     27/01/2012 00:16

evet, eğer destek olursa herkes, neden olmasın. 150-200 bin nüfusu olan bir ilçeye yakışır. bunu manşet yapın gazetenizde fethi bey. güzel bir proje,tebrikler. yalnız bu projenizden kimsenin haberi halen yoktur, daha fazla kitleye ,daha değişik yöntemleri de kullanarak ulaşmalısınız.
Misafir - mahir

     26/01/2012 23:03

sayın güzelses bu duyarlılıgınızı taktır ediyorum bu tur çalışmalarda bu memleketin insanı için yapılan her güzellikte yanınızda oldugumu bilin inşallah bu isteyinizde olur ve halk size ve gazetenize hak ettiyiniz deyeri daha da gözterir saygılarımla
Misafir - irfan şehmusoğlu

     26/01/2012 11:41

Hem bu kampanyayı hemde ismi çok beğendim . İnşaallah Sayın Cumhurbaşkanımız kendisini çok seven Viranşehir halkının bu isteği ve dileğini sizlerin de sayesinde geri çevirmez.
Misafir - Nedim ÖZKAN

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası