• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam243
Toplam Ziyaret12903020

Bu Habere Mesajlarınızı Bekliyoruz

 

 

 

 

 

 

 

     

       İŞTE VİRANŞEHİR'DEKİ HAVA KİRLİLİĞİ

 

Yıllardır kangren haline gelen Viranşehir elektrik sorununa çözüm olarak Doğalgaz’ın Viranşehir’e gelmesi durumunda çözüme kavuşacağı vatandaşlar tarafından benimseniyor. Büyük bir tarımsal alana sahip Viranşehir son yıllarda aldığı göç ile kentsel dönüşüm alanında da ciddi bir gelişme gösterdi. Açılan Organize sanayi sitesi, yeni yapılan hastane binası, yapılacak olan küçük ölçekli sanayi sitesi ile enerji ihtiyacı had safhaya ulaşacak olan Viranşehir’in tek çözüm yolu Doğalgaz olarak görülüyor. Kış aylarında yaşanan hava kirliliğinden dolayı da sıkıntı çekilen Viranşehir İlçesi çözüme ancak doğal gazın devreye girmesi ile kavuşabilecek. Isınma ve mutfak ihtiyacında elektrikten oldukça ucuza gelen Doğalgaz’ın bir an önce Viranşehir’e getirilmesi gerekiyor.

    Son yıllarda Şanlıurfa ve en son olarak Siverek’te kullanılan Doğalgaz, elektrik sorununa yarı yarıya çözüm getirmiş. Şu anda Siverek ilçesinin % 50’si doğal gaza kavuşmuş durumda. Birçok resmi kurum ve okullar doğalgazdan faydalanıyor. Siverek’te elektrik kesintisi hemen hemen yok denecek kadar az. Yeni yapılan binalar artık Doğalgaz’a uyumlu bir hal ile planlı olarak yapılıyor. Buna resmi kurumların binaları da dahil.

     İleriye dönük siyaseti izleyen siyasetçileri ile ben değil biz diyebilen çalışmalara imza Siverek bu konumu ile birçok devlet hizmetinden faydalandı, faydalanıyor. Edinilen bilgiye göre yıllardır OGP programından birçok defa faydalanan Siverek ilçesi Eğitim Öğretim alanında da oldukça ileri durumda. Viranşehir ise bundan ancak bu dönem faydalanabildi. Viranşehir’in hiç olmazsa bu dönemde yıllardır hak ettiği ama bir türlü gerçekleşemeyen hizmetleri alması gerekiyor. Hem yerel iktidarın hem de İktidarın bu alanda yapacakları hizmetleri yerel seçimlerde kendilerine oy olarak döneceğini iyi hesap etmeleri gerekiyor.  bizimgazete63.com   23.01.2012



2015 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası