• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam167
Toplam Ziyaret12911560

Öğrenci Sırasında Oturdu

 

 

 

 

 

 

  

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi.

      Sabah saatlerinde GAP Uluslararası Havaalanına İstanbul’dan gelen Bakan Faruk Çelik’i Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Seyit Eyüpoğlu, Abdülkerim Gök ve Mehmet Akyürek ile Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, daire amirleri ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ile vatandaşlar karşıladı.

      Havaalanından Yenice İlköğretim Okulu’na geçen Bakan Faruk Çelik burada öğrencilere karne dağıtarak başarılı olanlara çeşitli hediyeler verdi.

     Mevlana İlköğretim Okulu’nda da sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Bakan Çelik ve Vali Güvenç ile beraberindekiler burada da öğrencilere karnelerini verip kitap hediye ettiler.

      Eyyübiye Semti’nde açılacak olan Endüstri Meslek Lisesinin temelini atan Bakan Çelik, buradan ayrılarak Eyüp Göncü Lisesi’ne geçti. Öğrencilere kitap dağıtıp sıralarında birlikte oturarak, onlarla sohbet eden Bakan Çelik, öğrencilik yıllarını anlattı.

 STK’ları ziyaret etti

     Okullaraki temaslarının ardından öğlenden sonra dernekleri ziyaret eden ÇSG Bakanı Faruk Çelik, ilk olarak Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti.

       Mali Müşavirler Odası Başkanı Nihat Taş’ın karşıladığı Bakan Çelik ve beraberindekiler burada mali müşavirler ve muhasebecilerle sohbet etti.

        Lokantacılar ve Tatlıcılar Odasında Başkan Mehmet Kaçak ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet eden Bakan Çelik ve Vali Güvenç’in son durağı GAP Huzura Doğru Aileleri Derneği oldu.

      Yeni kurulan derneğin Başkanı Humeyit Bilbay tarafından fahri başkan seçilen Bakan Çelik, derneğinin açılışını gerçekleştirdi.

      Burada bir konuşma yapan Bakan Faruk Çelik, Şanlıurfa’ya her ay geldiğini belirterek, projelerin devam ettiğini ve 4 yıl sonra Şanlıurfa’nın herkesin gıptayla bakacağı bir şehir haline geleceğini söyledi.  20.01.2012



1916 kez okundu

Yorumlar

     22/01/2012 22:08

Sayın ziyabkn rumuzlu okurumuz. Mesajınızı aldım. Mesajınızda bir iddiada bulunmuş ve yiyorsa yayınlayın demişsiniz. Öncelikle uslubunuzdan dolayı sizi kınıyorum. Eğer yiyorsa siz neden isminizi mail adresinizi vermiyorsunuz. Yoksa korkuyormusunuz. İddianıza gelince resmi olarak ıspatlayın, resmi mercilere başvurunuzu yapın, bize de basın açıklaması olarak verin bakın bakalım yayınlıyormuyuz yayınlamıyormuyuz. Bizi kendi emellrinize alet edemeyeceğinizi bilmenizi isterim. Kendinizi saklayıp bizi kullanarak bizim üzerimizden birilerine saldıramazsınız. Bu site Tarafsız, ciddi, soyut delillere itibar etmeyen, gerek Viranşehir'de gerek Viranşehirli olup gurbette bulunan binlerce hemşerimize mal olmuş bir sitedir. Yok siz beğenmiyorsanız takip etmez, yorum yazmassını olur biter. Sizin kişisel duygularınızı tatmin için hizmet etmiyor bu site.
Misafir - EDİTÖRDEN

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası