• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam330
Toplam Ziyaret12909664

Bunlar İnsanlıktan Nasibini Almamış Şerefsizler

 

     Amerikan ordusu, Afganistan'da dört Amerikalı piyadeyi Taliban savaşçılarının cesetlerine işerken gösterdiği söylenen video kaydına ilişkin soruşturma başlattı.

     Kayıtta bir adamın "İyi günler dostum!" dediği duyuluyor. Amerikalı yetkililer video kaydın nerede yapıldığının ya da bu kişilerin gerçekten ordu mensubu olup olmadığının henüz doğrulanmadığını vurguladı.

     Ancak yetkililer, kayıtlarda görülen dört erkeğin kimliklerini belirlemeye çalışıyor. Amerikan Savunma Bakanlığı sözcüsü, kayıttaki görüntülerin son derece rahatsız edici olduğunu ve sergilenen davranışın kabul edilemeyeceğini belirtti.

     ABD'de Müslüman haklarını savunan İslam Amerikan İlişkileri Konseyi, video kaydını "iğrençlik ve ahlaksızlık" diye niteledi. Konsey sözcüsü İbrahim Hooper, BBC'ye yaptığı açıklamada kaydın gerçek olduğunu düşündüklerini belirtti.

    Olayın ne zaman filme çekildiği ve internet kimler tarafından konduğu da bilinmiyor. Öte yandan Amerikan ordusu, 2010 yılında Kandahar eyaletinde Afgan sivilleri öldürmekle suçlanan beş askeri yargılıyor.

      ABD'nin Afganistan'da 20 bin askeri bulunuyor, bu askerlerin çoğu Kandahar ve Helmand eyaletlerinde konuşlanmış durumda. ABD'nin Afganistan'daki toplam asker sayısı ise 90 bin. Amerikan güçleri ve ortakları, ülkedeki muharip birlikleri 2014 yılı sonlarında çekmeyi planlıyor.

KARZAİ: İNSANLIK DIŞI


     Afganistan Devlet Başkanı Hamid Karzai, Amerikan askeri olduğu belirtilen dört kişilik üniformalı bir grubun, kanlar içindeki üç Afgan'ın cesedinin üzerine idrarını yaptığına ilişkin videodan "son derece rahatsız olduğunu" söyledi.

     Karzai yaptığı açıklamada, bunun mümkün olan en sert şekilde kınanması gereken bir eylem olduğunu belirtti. Sorumlulara en ağır cezanın verilmesini isteyen Karzai, görüntüleri "insanlık dışı" olarak nitelendirdi.

     İnternette yayımlanan kısa video kaydında grubun, Taliban oldukları belirtilen, kanlar içerisindeki üç Afgan'ın cesedinin üzerine idrarını yaptığı görülüyor.

     Amerikan donanması konuyla ilgili soruşturma başlatırken, görüntünün kaynağının ve gerçek olup olmadığının henüz belirlenemediğini açıklamıştı.

"Ölüye saygısızlık barbarlıktır!"

      Afganistan'da Taliban örgütü, Amerikan askeri olduğu belirtilen dört kişinin, kanlar içindeki üç Afgan'ın cesedinin üzerine idrarını yaptığını gösteren video görüntülerinin "barbarca" olduğunu bildirdi.

Taliban sözcüsü Zebihullah Mücahid, görüntüleri kınadıklarını belirtti.

Sözcü, "10 yıldır oraya çıkmayan buna benzer yüzlerce eylem olduğunu" söyledi.

       İnternette yayımlanan kısa video kaydında grubun, Taliban oldukları belirtilen, kanlar içerisindeki üç Afgan'ın cesedinin üzerine idrarını yaptığı görülüyor.

    Amerikan donanması konuyla ilgili soruşturma başlatırken, görüntünün kaynağının ve gerçek olup olmadığının henüz belirlenemediğini açıklamıştı. haber7.com   12.01.2012



1571 kez okundu

Yorumlar

Şerefsizler     12/01/2012 17:43

Suni bir şekilde kurulan ve ilişkileri tamamıyla çıkara dayalı olan hayali devlet abd'nin Şereften yoksun askerleri Müslümanların cesedine çiş yapacak kadar alçalmışlardır. Allah'ın laneti onların üstüne olsun.
Misafir - Editör

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası