• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam660
Toplam Ziyaret12912500

"Sorumluluğumuzun bilincindeyiz"

 

     Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayınlayarak, gazetecilik mesleğinin fedakârlık ve sorumluluk isteyen bir meslek olduğunu ve bu sorumluluğun bilincinde olduklarını söyledi.

    Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat, gazetecilik mesleğinin çok önemli ve sorumluluk isteyen bir meslek olduğunu belirterek, "Zor şartlarda ortaya çıkardığımız haberlerimizi doğru, farklı görüş ve düşünceleri uygun bir dille ortaya koyarak, toplumun bilgilenmesinde, bilinçlenmesinde ve toplumsal barış, huzur, güven ortamının güçlenmesinde üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Bilindiği gibi Demokrasinin güçlü ve sağlam temeller üzerine oturtulmasında, fikir ve düşünce hürriyetinin geliştirilmesinde etkin rol oynayan gazetecilik mesleği, en dinamik ve fedakârlık isteyen mesleklerin başında gelmektedir" dedi.
"Gücümüzün farkında olmalıyız"
    Gazeteciliğin fedakârlık isteyen bir meslek olduğunu belirten Gazeteciler Birliği Başkanı Polat, "Çok zor şartlarda mesleklerini yürüten, halkın gözü, kulağı olan, idarecilere ışık tutan çalışmalarımız karşısında hiç kimseden takdir beklemiyoruz. Ancak gazeteciler olarak bu gücümüzün farkında olmalı gereğini hakkıyla yapmalıyız. İşimizi yaparken de haktan yana davranmalıyız. Basın; ülkenin geleceği ve milletin menfaatleri doğrultusunda ilkeli, doğru, tarafsız şekilde çalışarak halkın haber alma hakkını sağlayan, toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen önemli bir güçtür. Bu işi yapan gerçek gazeteci arkadaşlarımız yaptıkları haberlerle bölge, ülke ve dünya gündemini belirlemede büyük rol oynamaktadır. İnsanlar, basından okudukları ve öğrendikleri haber ve yorumlar doğrultusunda bilgi sahibi olurlar. Bu açıdan gazetecilerin yaptıkları haber ve değerlendirmeleri ile toplumu doğru bilinçlendirme sorumlulukları da bulunmaktadır. Onun için ısrarla sorumluluğumuzun farkında olmamız gerektiğini hatırlatmak istiyoruz" diye konuştu. 11.01.2012


1288 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası