• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam572
Toplam Ziyaret12903349

Hemodiyaliz ve Nükleer Tıp Üniteleri açılışı Yapıldı

 

 

 

 

 

 

 

  Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Hemodiyaliz ve Nükleer Tıp Ünitelerinin açılışını gerçekleştirdi.

    Harran Üniversitesi Yenişehir Yerleşkesi Tıp Fakültesi bünyesinde gerçekleştirilen açılış programına Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Harran Üniversitesi Rektörü İ. Halil Mutlu, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın ve akademisyenler katıldı.

      Program öncesi Tıp Fakültesi Polikliniklerini gezen ve vatandaşlarla sohbet eden Vali Celalettin Güvenç, hasta olan vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

      Daha sonra Tıp Fakültesinin bünyesinde hizmet verecek olan 6 yataklı hemodiyaliz ünitesinin açılışını Rektör Mutlu ile birlikte gerçekleştiren Vali Güvenç, eğitimle birlikte sağlık konusunun öncelikli işleri olduğunu ve bu anlamda üniversitenin her geçen gün ilerle kaydetmesinin mutluluk verici olduğunu belirtti. Üniversitenin yer sıkıntısı yaşadığını gördüğünü anlatan Vali Güvenç, “Bu kronikleşen sorunu da çözeceğimize inanıyorum. Önemli olan halkımıza hizmet vatandaşımıza hizmettir. Üniversitenin de amacı o, milli eğitimin de o, valiliğin de o. Asıl olan vatandaşın hayat seviyesinin yükseltilmesidir. Bu konu da gerekli çalışmaların yapacağız. Sayın bakanımız Faruk Çelik’le de istişare edeceğiz çözeceğiz. Diyaliz konusunda Önemli bir adım bu.  Bu anlamda emek veren gayret gösteren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

     Rektör Mutlu ise, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesinin 35 olan akademisyen sayısını 115’e çıkardıklarını belirterek, fiziki şartlar iyileştirildiği zaman yeni servisler, üniteler açmaya devam edeceklerini bildirdi.

      Vali Güvenç ve beraberindekiler ilaçla görüntü elde işini gerçekleştiren Nükleer Tıp Ünitesinin açılış kurdelesini keserek, üniteyi gezdiler. Tıp fakültesi öğrencileriyle de sohbet eden Vali Güvenç daha sonra üniversiteden ayrıldı. 11.01.2012



1613 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173
Hava Durumu
Saat
Site Haritası