• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam56
Toplam Ziyaret12911896

Hasret Giderdiler

 

 

 

 

 

 

      

      Mersin’de bulunan ve orada ki Viranşehirliler tarafından kurulan Mersin Viranşehir Yardımlaşma Derneğinin bu hafta konukları Viranşehir Belediye Sporlu yönetici ve futbolcuları oldu. Viranşehir Belediye Spor ile Akdeniz Belediye spor arasında yapılacak olan futbol karşılaşması  nedeniyle orda bulunan takımı Dernek Başkanı Avukat Halil Kuran ve Fevzi Erol ve diğer yöneticiler yalnız bırakmadı.

      Konukları ile yakından ilgilenen Dernek Başkanı Kuran’’Ziyaret için Viranşehir Belediye spor futbolcu ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Viranşehir bünyesindeki tüm futbol takımlarımızın başarılı olabilmesi için çalışmalar yapılması ve gereken desteği sağlamasının önemini de biliyoruz’’dedi. Yapılan İkramlardan sonra konukları ile yakından ilgilene Kuran’’Gerçekten bizde hasret gidermiş olduk’’dedi. Bu arada Gazetemiz ve sitemiz hakkında da görüşlerini bildiren Avukat Halil Kuran’’Gerçekten sizleri tebrik etmeden geçemeyeceğim. Viranşehir adına büyük bir hizmet yapıyorsunuz. Viranşehir ile ilgili son haberleri sitemizden öğrenme fırsatı buluyoruz. Güne ilk başlarken ilk işim hemen bizimgazte63.com sitemizi açmak oluyor. Bizim gibi gurbette bulunan tüm Viranşehirli hemşerilerimizi için oldukça önemli bir hizmet yapmış oluyorsunuz. Sizleri tebrik ederim’’dedi.

     Gazetemiz ve Sitemiz Genel Yayın Yönetmeni Fethi Güzelses ise’’Gösterilen bu ilgiye layık olmaya çalışıyoruz. Eğer bizler görevimizi yerine getirme de başarı sağlamışsak bizim için ne mutlu. Gerçekten özellikle Viranşehir dışında olan hemşerilerimiz bu sitenin ne kadar önemli olduğunu sık sık dile getiriyorlar’’dedi. 10.01.2012

     



2786 kez okundu

Yorumlar

hatırlatma     02/04/2013 21:00

orada kuruculardan rahmetli amcam ibrahim halil yeşilgöz malesef yoktur.Onu rahmetle anıyoruz.
Misafir - hasan

MİSAFİRLER     24/01/2012 09:28

Bu derneğin kurucu başkan yardımcısı olarak bende oradaydım ve bayağı viranşehirli futbolcu kardeşlerimizle ilgilendik.ayrıca mersinimize gelipte bizi ziyaret eden herkesle imkanlar dahilinde ilgileniyoruz.selamlar.
Misafir - Mehmet Şahin KOLBUDAK

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası