• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam196
Toplam Ziyaret12911589

Polis Memurundan Genel Yayın Yönetmenimize Sözlü Saldırı

 

   Bugün (08.01.2012) oynanan Viranşehir Gap spor ile Birecik Belediye spor maçında saha içinde ki polis memurunun Gazetemiz ve sitemiz genel yayın yönetmenine sözlü saldırısı maça damgasını vurdu.

    Olay şöyle gelişti; Maçın ilk yarısı oynanırken Meslektaşımız Öz Viranşehir Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Dağ fotoğraf alıyordu. Top meslektaşımızın bulunduğu yerden taca çıktı. Rakip futbolcu topu alırken birden Hakeme dönerek''hocam bana (Çakal) dedi''diyerek arkadaşımızı şikayet etti. Karşılaşmanın hakemide ''Bu arkadaşı dışarı alın''dedi. Genel Yayın yönetmenimiz Fethi Güzelses'te duruma itiraz ederek''Hayır hocam iftira atıyor''dedi. Bunun üzerine görevliler meslektaşımızı dışarı çıkarmak istedi. Bu duruma itiraz eden Güzelses''Orada onca insan var küfrettiğini kimse duymadı diyerek itirazlarına devam etti. O sırada saha içinde kimliğini öğrenemediğimiz polis memuru''(El işareti ile alay ederek) ''Senin ağzın çok laf yapıyor dikkat et'' diyerek sözlü sataşmada bulunarak alay etti. Güzelses''Senin benimle alay etme hakkın yok dedi. Bunun üzerine Gazetemizin ve sitemizin Genel Yayın Yönetmeninin üzerine yürüdü. Araya girenler tarafından olay yatıştırıldı. 

   Maçın devre arasında rakip takım oyuncularından ve orada ki görevlilerden olayın aslı hakeme iletilince Maçın orta hakemi gelip Basın mensuplarından özür diledi. Aynı şekilde rakip takımın teknik direktörü ve birçok futbolcusuda Basın Mensuplarından özür diledi.

   BİZİM GAZETE VE bizimgazete63.com'um yorumu:

     Yayın hayatına başladığı günden bu yana yüzlerce maça gitmiş ve bazen çıkabilecek olaylara müdahale ederek ortamı yatıştırmış olduğumuz her kesim tarafından bilinmektedir. Özellikle takımlarımıza sahip çıkma adına hiç bir maçı kaçırmadığımız arşivlerimiz ile sabittir. Viranşehirimiz'de sporun gelişmesi için elinden gelen tüm imkanlar kullanmaktadır. Sporun öncelikle Ahlak sonrada bir oyun olduğunu kendimize şiar edinmiş olarak görevimizi yapıyoruz. 

     Viranşehir'e gelen rakip takımlarımızı sevgi ve muhabbetle karşıladığımıza orada ki bir çok görevli şahittir. Şiddetin her türlüsüne şiddetle karşı olduğumuzu açıkça her pozisyonda deklare etmemize rağmen arkadaşımıza yapılan iftira sonucu hakkımızı aramakta bizim en doğal hakkımızdır. Her iftira atanın söyledikleri yapılırsa sahada ne basın kalır, ne futbolcu kalır nede teknik direktör. Uğradığımız haksızlık çok geçmeden ortaya çıkmış ve başta orta hakem olmak üzere rakip takımın teknik direktörü, rakip futbolcular ve orada bulunan gözlemci heyeti bizden özür dilemiştir.

    Orada ki görevi sadece asayişi sağlamak olan bir polis memurunun bizimle alay ederek sözlü saldırısı bizi çok üzmüştür. Bize yapılan bu muameleyi bütün emniyet teşkilatına mal etmek gibi bir yanlışa da bizler asla düşmeyiz. Konunun Emniyet Müdürlüğünce dikkate alınmasını ve gerekenin yapılmasını beklemekteyiz. Kamuoyuna Duyrulur. Saygılarımızla. bizimgazete63.com (08.01.2012)    

   



2576 kez okundu

Yorumlar

Tebrikler     08/01/2012 21:35

Yayın hayatından buyana tüm viranşehir takımlarının arkasında duran syn fethı guzels bu maçta adeta yeter artk yeter tepkısını gostererek suskunlugumuzu bozdu tebrkler abe tbrkler boyle yapmaya devam etmesek daha çok magdur kalırız el ele toparlanacaz bundan sonra kı maçlarda viranşehir takımıyız dıye bıze on yargılı davranmamalarını ıstıyoruz askf nın yeter artık yeter saygılarımla
Misafir - Ferhat

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası