• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam351
Toplam Ziyaret12913804

Anma gecesi düzenlendi.

 

 

 

 

 

 

     

     Sendikacı, yazar ve şair kimlikleri ile bilinen Mehmet Akif İnan için sabah saatlerinde Harran Kapı Aile Mezarlığında düzenlenen törenin ardından anma gecesi düzenlendi.

      Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Mehmet Akif İnan’ın ebediyete intikalinin 12. Yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen anma gecesine katıldı.

      Belediye Konferans Salonunda düzenlenen Mehmet Akif İnan’ı anma gecesine Vali Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, GAP İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil, Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Yücetepe, Memur Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, ailesi, daire amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

     Gecede, Memur Sen Konfederasyonun kurucu başkanı olan Mehmet Akif İnan’ın sendikacılık alanında göstermiş olduğu çalışmalarla ilgili Memur sen Şanlıurfa İl Temsilcisi Mahmut Atçı bir konuşma yaparken, kardeşi Dr. Ahmet İnan da ağabeyini anlattı. İnan’ın yazınlarından örnekler veren Dr. Ahmet İnan, ağabeyinin hayatında para pul, mal mülk hırsı olmadığını belirterek ağabeyiyle ilgili anıları verdi.

      Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, “Urfalı, sendikalı, hemşehrisi, bu coğrafyanın insanı olarak hepimiz onunla gurur duyuyoruz” diyerek başladığı konuşmasını şöyle devam etti: “İlkeleri düşünceleri bugün de bizlere yol gösteriyor ve yol göstermeye devam edecek. Göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya teşekkür ediyorum.” 

      Öte yandan Memursen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu anma gecesi öncesinde Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’i makamında ziyaret etti. Vali Güvenç ile bir süre görüşen Gündoğdu’ya, Memursen Şanlıurfa il temsilcisi Mahmut Atçı ve sendika başkanları da eşlik etti.  07.01.2012 

 



1720 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası