• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam271
Toplam Ziyaret12909085

10 Ocak Gazeteciler Günü Etkinliğine Davet Ettiler

 

 

     Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’yı makamında ziyaret ederek, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenledikleri 2. Gazetecilik Yarışması törenine davet ettiler.

  Ziyarette çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Dr. Fakıbaba, hayata geçirilecek meydanların Şanlıurfa’ya rahat nefes aldıracağını söyledi.

        Yarışma törenine davet

     Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat, 2. Başkan Müslüm Abacı, Yönetim Kurulu üyeleri Ferhat Özer, Mustafa Arısüt ve Celal Çiftçi, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’yı makamında ziyaret ederek, Birlik olarak geleneksel hale getirdikleri ve ilkini geçtiğimiz yıl gerçekleştirdikleri, 2. Gazetecilik Yarışması törenine davet ettiler.

     Ziyaretten duydukları memnuniyetini belirten Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, o tarihlerde yurt dışında olacağını ancak törenin yapılacağı 14 Ocak 2012 günü akşam saatlerinde Şanlıurfa’da olabileceğinden törene mutlaka katılacağını, yine de yardımcılarının da katılmasını sağlayacağını söyledi.

      Meydanlar hayata geçirilecek 

     Belediye çalışmaları hakkında da bilgiler veren Dr. Fakıbaba, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik’in gayretleriyle kurumlar arasında sağlanan birlik beraberlik sonucu alınan kararlar ve planlanan projelerin çok hızlı bir şekilde hayata geçirilmeye başlandığını belirterek, “Meydan projeleri süratle yapılacak. Topçu Meydanı, 11 Nisan Meydanı, Samsat Meydanı, Cumhuriyet Meydanı ve Beykapısı Meydanı bir bir tamamlanacak ve Urfa rahat nefes alacak. Kızılkoyun projesinde birkaç ev için mahkeme kararı bekliyoruz. 2013’te başlar ve bitiririz. Meydan projelerinde alt kısımlarında yapılacak 2 katlı otoparklarla Şanlıurfa trafiği de rahatlayacak. Bu arada metrobüs hattı kurmayı planlıyoruz. Dolayısıyla ileriki yıllarda raylı sistem de faaliyete geçebilir” dedi.

     Üniversiteye kadar raylı sistem

     Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, öğrencilerin daha rahat bir şekilde üniversiteye ulaşımlarının sağlanması için istedikleri, Harran Üniversitesi Osmanbey Kampusu ile şehir merkezi arasında raylı sistemin kurulması için de çaba sarf edeceklerini belirtti. urfaolay.com  05.01.2012

 

 



1203 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407
Hava Durumu
Saat
Site Haritası