• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam508
Toplam Ziyaret12910479

Dedaş'ı Ziyaret Ettiler

   

 

   

 

 

 

 

 

Viranşehir’in son zamanlarda en çok gelişen mahallelerinden olan Yenişehir Mahallesi esnafı ve sakinlerinin başı son zamanlarda elektrikten yana dertli durumda.

    Başta Mahalle Muhtarı Münir Kanar ve 10 – 15 kişiden oluşan esnaf gurubu yaşanan elektrik kesintileri üzerine tedaş işletme şefliğine ziyarette bulundular. Yapılan görüşmelerde 98 no.lu trafonun gücünün artık mevcut aboneleri kaldırmadığı bundan dolayı da sık sık elektrik kesintisi yaşandığı belirtildi. Esnaflar’’Her 10 dakika elektriğimiz varken trafo kaldırmadığından sürekli arızadan dolayı 2 saat boyunca elektriğimiz gidiyor. Biz esnaf kesimi bundan dolayı çok zarara uğruyoruz. Bir çoğumuzun işleri aksıyor, çalışamaz hale geliyoruz. Lütfen sorunumuza bir çare bulunuz’’dediler.

    Tedaş yetkilileri ise’’ O Mahallede sık sık arızalar yaşandığını biliyoruz. Zaten o bölgeye bir trafo takviyesi yapacağız. Şu an için mevcut 98 No.lu trafonun yükünü biraz hafifleterek geçici bir çözüm deneyeceğiz. İnşallah trafo en kısa zamanda gelir ve bu sorunlarımız bir an önce çözüme kavuşur’’dediler. Daha sonra beraberce sorunun yaşandığı trafo bölgesine gelen heyet burada yerinde inceleme yaptılar. Tedaş yetkilileri’’Sakın trafoda elektrik kesintisi olduğu zaman kolu sizler kaldırmayın. Bu çok tehlikeli, bizleri arayın biz bir an önce gerekli müdahaleyi yaparız’’dediler. Muhtar Münir Kanar’’Mahallemiz Viranşehir’in en çok göç alan mahallesi olduğu için sık sık bu durumlar ile karşılaşıyoruz. Bu duruma köklü bir çözüm bekliyoruz. Mahalle sakinlerimizin hak ettiği elektriği almasını istiyoruz’’dedi. 



2001 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası