• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam463
Toplam Ziyaret12903240

A.Kerim Gök Viranşehir'deydi

 

 

 

 

 

 

  

     Viranşehir ilçesi AK PARTİ ilçe binasına yapılan saldırı sonrası AK PARTİLİ vekiller ilçe binasına gelerek geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

      Dün gece saat 23.00 sıralarında ak parti Viranşehir ilçe binasına kimliği belirsiz kişiler tarafından Molotof kokteyli ile saldırı yapıldı. Olayla ilgili polisin incelemesi sürerken, AK PARTİ Şanlıurfa milletvekili Mehmet Akyürek ve Abdülkerim Gök AK PARTİ ilçe başkanı Celalettin Sayan’ı ilçe binasında ziyaret ederek geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Abdülkerim Gök parti binasında yaşanan olayla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamadı yapılan saldırıyı kınadığını açıkladı. Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök: Viranşehir’i ziyaret ediyoruz. Ancak dün akşam tasvip edemeyeceğimiz ve esefle kınadığımız burada da ilçe teşkilatımızın da bir boyutuyla etkilendiği bir Molotof kokteyli söz konusu oldu. Özellikle bu bağlamda da arkadaşlarımızdan görüş alışveriş’i için İlçede bulunuyoruz. Buda bizim için önemlidir.

      Bu ziyaretler elbette kardeşçe birlikte yaşamanın gerekliliği çerçevesinde önemlidir. Ancak bu hiçte hoş karşılanmayan, hiçte insani değerler içerisinde hiçbir yeri olmayan bu hadiseyi de kınamadan geçemeyeceğimi de ifade etmek isterim. Elbette ki farklı olaylar, farklı düşünceler, farklı hadiseler vardır, Ama bu saldırıların düşünce manasında hiçbir yeri yoktur. Demokrasi’nin hiçbir yerinde hiçbir tanımı yoktur. Bunu demokrasi insan hakları özgürlükleri bağlamında değerlendirenler varsa bunun yanılgısı içerisinde olduklarını özellikle hatırlatmak isterim. Bakınız şuanda ilçedeyiz. Kardeşçe hep beraber kucaklaşarak şu olsun bu olsun, asla ve asla Türkü, kürdü, lazı, arabı hiç önemli değildir. Rengi, cinsi dili, ırkı ne olursa olsun hizmetlerimizi aksatmadan devam ettirdiğimizi özellikle belirtmek isterim. Bu saatten sonra AK Parti felsefesi olarak bizlere oy vermiş vermemiş herkesi kucaklayarak hizmeti eşit şekilde götürdüğümüzü, belirttiğimi özellikle altını çizmek isterim. Buradan çıktıktan sonra Ceylanpınar AK Parti yeni ilçe başkanımızı, yeni yönetim kurulunu kutlamak için kendilerini ziyaret edeceğim. Hemen etabında yarın Bozova ve Hilvan ilçelerini ziyaret edeceğim” dedi. Gök partiyi ziyaretinin ardından ilçe başkanı Celalettin sayan ile birlikte ilçe kaymakamı Muhammed Lütfi Kotanı ziyaret etti.



2033 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası