• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam305
Toplam Ziyaret12913758

Akyürek ve Vali Güvenç İncelemede Bulundu

 

 

 

 

 

 

       Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Mehmet Akyürek ve Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Viranşehir’e geldiler. Önce Akyürek başta İlçe Teşkilatı, Gençlik Kolları, Kaymakamlık, Esnaf Ziyareti, Muhtarlarla toplantı Sanayi esnafı ziyareti ve köy ziyaretleri olmak üzere birçok temasta bulundu. Ardından Vali Celalettin Güvenç ve İlçe Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan ile birlikte önce esnafı gezdiler. Burada vatandaşların sorunlarını dinleyen heyet sık sık not aldılar. Vatandaşların elektrik sıkıntısını dile getirmesiyle Tedaş Şanlıurfa Müdürünü Viranşehir’e çağırdılar. Yaklaşık 10 trafonun Viranşehir’e verilmesi kararlaştırıldı.

    Daha sonra Kaymakamlık makamına geçen heyet burada köy muhtarları ve diğer yetkililer ile görüştüler. Kaymakamlık makamında yaklaşık 1 saat kalan heyet yemeğe geçtiler. Yemekte İlçe Kaymakamı Kotan tarafından slayt gösterimli bir birifing verildi. Yemekten sonra Kemre, Toklu ve Sergen köylerini kapsayan köy ziyaretleri gerçekleştirildi. Burada sevgi gösterileri ile karşılanan heyet köy muhtarlarından köylerin sorunları dinlenildi. Daha çok elektrik, altyapı, su ve yol talebinde bulunan vatandaşların ilginç bir de istekleri vardı. Bir vatandaş elinde ki pankart ile köye internet istediğini yazdı. Köy içinde de kısa bir gezi yapan heyet burada sokakların durumunu yerinde inceleyerek yapılması gerekenleri ilgili birim amirlerine bildirdi. Akşam saat 18’e kadar süren köy ziyaretlerinden sonra Ziraat Odasına geçilerek burada sivil toplum kuruluşları ile kısa bir toplantı yapıldı. Burada da heyet ziyareti ile ilgili olarak kısa bir değerlendirme yaptı. Daha sonra Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve beraberinde ki heyet Viranşehir’den ayrıldı.

     Geziye İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu ve kurum amirleri eşlik etti. bizimgazete63.com



2083 kez okundu

Yorumlar

trafik lambası     29/12/2011 00:43

milli eğitimin önündeki kavşağa neden trafik lambası takmıyorlar.onca kaza yetmiyormu...
Misafir - ogrt

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası