• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam322
Toplam Ziyaret12913775

VALİ GÜVENÇ TALİMAT VERDİ

    

     Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç Gazetemizin gündeme getirdiği özel trafolar ile ilgili olarak’’Bundan böyle özel trafolar da tedaş tarafından onarılacak’’dedi.

     Viranşehir’e yaptığı ziyaret esnasında gazetemizin ‘’Sayın Valim Viranşehir genelinde özellikle Yenişehir Mahallesinde birçok site ve binada özel trafo bulunmaktadır. Bu özel trafolardan alınan elektriğin parasını ödeyen vatandaşlarımız maalesef trafoları arızalanınca tedaş tarafından özel trafo olduğu için onarılmıyor. Bundan dolayı da mağdur oluyorlar. Bu konuda neler söyleyeceksiniz’’ diye sorusu üzerine Tedaş Şanlıurfa İl Müdüründen konu ile ilgili olarak açıklama istedi. Yapılan açıklamayı vatandaşın sorununa bir çözüm getirmediğin söyleyen Vali Güvenç sözlerine şöyle devam etti.’’Bundan böyle özel trafoları da Tedaş arıza servisi arızasını giderecek. Vatandaşın mağdur olması söz konusu bile olamaz’’dedi.

      Vali Güvenç’in bu açıklamasına teşekkür eden Genel Yayın Yönetmenimiz Fethi Güzelses’’ Sayın Valim, bu şekilde birçok vatandaşın sıkıntısı giderilmiş olacak. İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim’’dedi. Bundan böyle şehir merkezinde özel trafosu bulunan vatandaşların trafoları arızalandığı takdir de durumu tedaş arıza servisine bildirmeleri yeterli olacak.  BİZİMGAZETE63.COM



1418 kez okundu

Yorumlar

Helal olsun Fethi bey !!!     29/12/2011 14:14

bunu daha önceki yazınızda dile getirmekle kalmadınız, vali beye de söylediniz. helal olsun, önemli bir sorunu çözdünüz Fethi bey. sıra geldi diğer sorunlara, özellikle de vatandaşın içindeyken valiye ve kaymakama böyle soruları yöneltin ki anında çözsün. yoksa öbür türlü pek etkili olmuyor.
Misafir - ahmet

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası