• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam129
Toplam Ziyaret12902473

VAN'LI DEPREMZEDELER İÇİN KAMPANYA YAPMIŞLARDIR

 

      Eğitim Birsen Şanlıurfa Şube Başkanlığının koordinasyonunda Van’dan gelip Şanlıurfa’da barınan depremzedelere yönelik sivil toplum kuruluşlarının yaptığı yardımlar hakkında İbrahim Coşkun ve beraberindeki Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’e bilgi verdi.

    Şanlıurfa’da bulunan elliye yakın sivil toplum kuruluşuyla birlikte bir platform oluşturduklarını anlatan Eğitim Birsen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, yaptıkları çalışmalar sonucunda Vanlı depremzedelere 4 tır içersinde katalitik soba, battaniye giyecek ve benzeri malzemeler gönderdiklerini söyledi. Aynı amaç etrafında bir araya gelen Sivil toplum kuruluşlarının ortaklaşa yaptığı çalışmalar sonucunda 30 Bin TL’ye yakın nakdi yardım da toplandığını belirten İbrahim Coşkun, topladıkları parayı Vanlı depremzedelere ulaştırdıklarını belirtti. Şanlıurfa’ya gelen 38 depremzede aileyi 20 eve yerleştirdiklerini ve giyim vesaire ihtiyaçlarını karşıladıklarını anlatan Coşkun, “Evlerin ihtiyacı olan malzemelerini de karşıladık. Ayrıca bir prefabrik evi Van’a gönderdik. Van’dan gelecek 7 ailenin ev sıkıntısını da ortadan kaldırmak için çalışmalarımız hala devam ediyor. Bu ailelerin gıda giderlerini de stk’larla yaptığımız toplantıda her ailenin gıda ihtiyacını bir sivil toplum kuruluşum karşılayarak bu sıkıntılarını da gidereceğiz” dedi.

      “Van Üşüyor Şimdi Yardım Zamanı” adı altında Vanlı depremzedeler için bir kampanya başlatan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ise, bütün sivil toplum kurularına teşekkür ederek “Başta Eğitim Birsen olmak üzere Van’daki depremzedelere yardım yapmak için seferber olan Sivil Toplum Kuruluşlarını tebrik ediyoruz.38 aileye destek olmuşlar. 7 aile içinde çalışmalarını sürdürüyorlar kendilerine müteşekkiriz. Sivil Toplum Kuruluşlarından beklediğimiz budur. Şanlıurfalılarla gurur duyuyoruz” dedi.

      Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç  görüşmenin sonunda sivil toplum kuruluşları tarafından Şanlıurfa’ya gelerek burada barınma ihtiyaçları karşılanan 45 ailenin içinden çalışmak isteyenleri İşkur vasıtasıyla Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında işe alınmaları talimatını verdi. Vali Güvenç, gelen ailelerin, eğitim ve sağlık ile diğer konularda ihtiyaçlarının da takipçisi olacaklarını söyledi.



1437 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası