• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam61
Toplam Ziyaret12917436

KAŞİP ÇALIŞMA BAKANI İLE GÖRÜŞTÜ

 

     Kamu Şirket Personelleri Derneği KAŞİP olarak Şanlıurfa`ya gelen Çalışma Bakanı Faruk ÇELİK`e yüz binlerce işçimizi ilgilendiren dosyayı detaylı olarak rapor şeklinde sundu

     Genel Başkan Hakan AYDIN, Başkan Yard. Ahmet KALKAN ve üyelerden Şahin GÜMÜŞÇÜ ile Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasının hazırlamış olduğu toplantıya katılarak Çalışma Bakanı Faruk ÇELİK ile birebir görüşme yaptı. Çalışma Bakanı ile Genel Başkan N.Hakan AYDIN`ın yaptığı görüşmede AYDIN; " Hastanelerde ve diğer Kurumlarda çalışan taşeron işçisinin yaşadığı sıkıntılarımızı çözüm yollarını ve bakanlıkça yapılan çalışmaların içeriğinde nelerin olduğunu biz kamu şirket personellerinin de bu çalışmaların içerisinde olması gerektiğini özellikle maaşların arttırılması ve zamanında ödenmesi, kıdem tazminatı, sendikal haklar, yıllık izinler, iş güvencesi, kurum içerisinde statü verilmesi ve sosyal haklar konusunda çözüm bulunmasını ve somut adımların atılmasını talep ederek sorunların 2012 yılına kadar ivedilikle çözüme kavuşturulmasını istediklerini" söyledi.

     Genel başkanı dinleyen ÇELİK sözlerine bakanlığımızca yapılan çalışmaların sonuna gelindiğini ve çalışmaların içeriğinde " Maaşların yapılandırılması, ek mesai ücretlerin verilmesi, kıdem tazminatlarınız, yıllık izinleriniz, iş güvenceniz ve en önemlisi sendikal haklarınızın verilmesi, örgütlenme özgürlüğü bulunmaktadır. Türkiye`deki bütün taşeron işçi kardeşlerimize önerim ivedilikle örgütlenmenizdir. Yaptığımız bu çalışmalarda Kaşip ve Türkiye`deki sizlerle aynı ortak harekat eden taşeron derneklerini Çalışma Bakanlığımıza davet edeceğiz bu çalışmalarda Kamu şirket personelleri derneğinin verdiği dosyaları dikkate alıyoruz. Bu dosyalarda geçen bütün taşeron sorunlarını çözümlerini Çalışma Bakanlığında Kaşip ve diğer derneklerin katılımıyla açıklayacağız... Dedi.



11617 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184732.3137
Euro34.646634.7854
Hava Durumu
Saat
Site Haritası