• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam773
Toplam Ziyaret12913381

VİRANŞEHİR'İNKİ DE VİRANŞEHİR'DE İNŞALLAH

 

 

 

 

 

 

     Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, programının son gününde Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba, sivil toplum örgütleri ve ilgili kurum amirlerinin katılımıyla Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu’yla yemekli bir toplantı gerçekleştirdi.

     Gerçekleştirilen toplantının ardından bir konuşma yapan Bakan Çelik, Şanlıurfa’nın hava yollarındaki eksiklikleri ve sorunları ile çözüm yolları hakkında görüşmede bulunduklarını belirterek,  Şanlıurfa’daki uçuş sayısının artırılmasına da yönünde çalışmalarının olacağını dile getirdi. ÇSGB Bakanı Faruk Çelik konuşmasına şöyle devam etti; “İlkbaharda yeni sezona THY yeni bir bakış açısıyla ele alacaktır. Biz de bu konuda çok mutluyuz. Biz Şanlıurfalılara demiştik ‘Şanlıurfa’nın sorunu Şanlıurfa’da konuşulacak. Ankara Şanlıurfa’ya gelecek ve sorunları burada değerlendirecek. Buradaki bakış çerçevesinde çözüme kavuşturacağız’ diye Bunlardan bir tanesini bu akşam gerçekleştiriyoruz. Bu konuda Şanlıurfa da bulunan THY Genel Müdürü Şanlıurfalılar olarak teşekkür ediyorum” dedi.

       THY Başkanı Hamdi Topçu ise, Şanlıurfa’nın hava yollarındaki sorunları konusunda yeni düzenlemelere gideceklerini belirterek, hem fiyat konusu, hem de uçuş saatleri ve frekans konusunda taleplerin toplantıda öne çıktığını ifade ederek, “Bu istekler doğrultusunda Şanlıurfa’nın isteklerine ve tanıtımına yardımcı olma bağlamında müzakerelerimiz oldu. Bu konulara yönelik adımlar önümüzdeki günlerde atılacaktır. Çünkü bu şehirde tarih, turizm, kültür, tarım, sanayi her şey var. Bu konuda ayrıca, uçaklarımızda dağıtılan Sky Life dergilerinde 2 ay boyunca Şanlıurfa'nın tarihi ve turistik güzelliklerini yansıtan yayınlar yapacağız. Yine, Şanlıurfa'nın tanıtım filmini de 1 yıl boyunca dünyanın her yerine yapılan uçuşlarda uçaklarımızda göstereceğiz” dedi.

      Konuşmaların ardından Bakan Faruk Çelik ve Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin gecenin anısına THY Başkanı Hamdi Topçu’ya bakır işlemeli yöresel hediyeler verirken; Topçu da Bakan Çelik, Başkan Fakıbaba ve ŞUTSO Başkanı Ertekin’e maket uçak hediye etti.

 

 



2393 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası