• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam36
Toplam Ziyaret12911876

Meclis Başkanı Çiçek ile Görüştüler

   

        Viranşehir Muhtarlar Derneği Başkanı ve Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Sekreteri Ömer Ekinci Ankara’ya yaptığı ziyaret hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu.

        Derneğin Genel Toplantısına katılmak ve bir dizi temaslarda bulunmak için Ankara’ya giden Ekinci’’Ankara’da genel merkezde dernek başkanımız Sayın Ramazan Özünal başkanlığında bir toplantı yaptık. Yaptığımız toplantıdan sonra aldığımız kararları hükümet kanadına ve Meclis Başkanımız Sayın Cemil Çiçek’e yazılı dosya ve sözlü olarak iletme fırsatı bulduk. Meclis Başkanımızın bize gösterdiği ilgiden oldukça memnun kaldık. Bizimde kendimize göre sıkıntılarımız var. Bunları aşabilmemiz için ilgili Bakanlılardan gerekli düzenlemenin yapılmasını talep ettik. Özellikle özlük haklarımızın düzenlenmesi için çaba gösterdik. Her vatandaş gibi bizlerde bu haklardan faydalanmak istiyoruz. Bu çerçevede değerlendirilirse ziyaretimiz oldukça verimli ve başarılı geçmiştir’’dedi.

         Muhtarların hakları konusunda çalışmalarına devam edeceğini belirten Ekinci’’Dernek olarak sonuna kadar bunun mücadelesini vereceğiz’’dedi. Viranşehir’den Muhtar seçildikten sonra burada Muhtarlar Derneği Başkanı olan Ömer Ekinci halen Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Sekreterliğini yürütüyor.  bizimgazete63.com



2101 kez okundu

Yorumlar

     06/06/2012 00:40

Benim bildiğim kadarıla muhtarlar derneği genel merkezinde resmi genel sekreter bir başkasının ismi geçiyor.Acaba yanılıyormuyum biri beni uyarsın lütfen.
Misafir - birbilen misafir

VİRANŞEHİRİN EN TEMİZ KALİTELİ İNSAN OLARAK ÖMER BEY EFENDİYİ GÖRÜYORUM     15/12/2011 00:48

ÖNCELİKLE ÖMER EKİNCİ Yİ KUTLUYORUM GERÇEKTEN VİRANŞEHİR İN BİR YERLERE GELMESİ İÇİN ÇABA GÖSTEREN İSİMLER ARASINDA.BENCE VİRANŞEHİRİN EN TEMİZ,DÜRÜST,İNSANIDIR.ÖMER BEY GİBİ İNSANLAR VİRANŞEHİRDE ÇOK AZ SAYIDA VAR...
Misafir - kasım

     15/12/2011 00:18

2 YILDAN BERI TÜM MUHTAR ARKADAŞLARIN HAKINI SVUNMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPİYORIZ BEN VE TÜRKİYE MUHTARLAR DERNEK BAŞKANI SAYİN RAMAZAN ÖZÜNAL VE YÜNETİM KURULU ÜYELERİYLEN BİRLİKTE,MECLİSTE TEMASLARDA BULUNDUK İNŞALLAH YAKIN ZAMANDA,BUNLARIN FAYDALARINI GÖRÜRÜZ.BAŞTA MUHTAR MAAŞLARI, ASGARİ ÖCRET CİVARINDA OLMASI VE BAĞ KUR PİRİMLERİNİN DEVLET TARAFINDAN ÖDENMESI,TALEPLERINDE BULUNDUK.MUHTARLARIN ÖZLÜK HAKLARINI DÜZELTİMESİ İÇİN 37 MADE HALINDE YETKİLİLERE DOSYA HALİNDE SUNDUK.
Misafir - ÖMER EKİNCİ

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası