• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam596
Toplam Ziyaret12913204

Çankaya Semtinde 2 aileye hayırseverlerin desteğiyle ev tahsis edildi.

 

       Van’da yaşanan deprem sonrası Şanlıurfa’ya gelen ailelere barınacakları evler tahsis edilmeye devam ediyor. Bu kapsamda İl Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinasyonuyla H. Sebiha Özlek Lisesi tarafından Çankaya Semtinde 2 aileye hayırseverlerin desteğiyle ev tahsis edildi.

         Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, evlere yerleştirilen aileleri ziyaret ederek, kendilerine konuk oldu. Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve İl Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin ile birlikte Çidam ailesini ziyaret eden Vali Celalettin Güvenç’e H. Sebiha Özlek Lisesi Müdürü Muzaffer Avur, ailelerle ve yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

       H. Sebiha Özlek Lisesi, öğrencileri, velileri ve hayırseverlerin desteği ile evleri sıfır eşyalarla dayayıp döşeyerek Van’dan gelen ailelere teslim etti.

     Çidam ailesini ziyareti sırasında Mehdap Çidam’ın 3 çocuğundan henüz bebek olan Evrim Başak’la ilgilenen Vali Celalettin Güvenç, ailelerin bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.  Ailelerin yanında olduklarını söyleyen Vali Güvenç, okul idaresi, öğretmenleri ve hayırseverlerin yaptığı bu çalışmadan ötürü de tebrik etti.

      Daha sonra aynı binada bulunan 6 kişilik Olcay ailesini de ziyaret eden Vali Güvenç, , burada da evi gezerek ikram edilen çayı beraberindekilerle birlikte içti.

      Vali Güvenç’i, Şanlıurfa Valiliği’nin başlattığı “Van Üşümesin Şimdi Yardım Zamanı” Kampanyası kapsamında yardımları teslim etmek için Van’a yapılan gezi sırasında kaldıkları çadırda gördüğünü belirten Şadiye Olcay Vali Güvenç’e teşekkür etti.

     Son olarak aynı semtte Okul Müdürü İsmail Kaya tarafından bir daireye yerleştirilen 9 kişilik Uçar ailesini de ziyaret eden Vali Güvenç, burada da Abdullah Uçar ve ailesi ile sohbet etti.

      Öte yandan okulların yaptıkları bu kardeş aile uygulaması ile Van’dan gelen vatandaşlar evlere yerleştirilmelerinin yanında her aileden en az bir kişi istemeleri halinde Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında İşkur İl Müdürlüğü tarafından işe de yerleştiriliyor



1452 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası