• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam621
Toplam Ziyaret12909955

Belediye Başkanvekili Mehmet Burun ve BDP’liler ziyaret etti.

  

      Van’da yaşanan deprem felaketinden sonra Viranşehir’e yerleşen depremzedeleri Belediye Başkanvekili Mehmet Burun ve BDP’liler ziyaret etti.

     Van’da meydana gelen depremin ardından Viranşehir’e yerleşen depremzedeler, Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, BDP İlçe teşkilatı ve BDP’li Belediye Meclis Üyeleri tarafından ziyaret edildi. Ziyarete BDP İlçe Başkanı Halis Aktaş, BDP İlçe Yöneticileri ve BDP’li Belediye meclis üyeleri de katıldı. İlçenin değişik yerlerinde evlere yerleştirilen depremzedelere geçmiş olsun dileklerinde bulunan BDP’liler, ailelerin tüm ihtiyaçları ile ilgileneceklerini belirtti. Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, ailelerin sorunları ile ilgilendiklerini ve duyarlı Viranşehir Halkı ile ailelerin tüm sorunları ve ihtiyaçlarının şuanda kalmadığını söyledi. Burun : “Ailelerimize maddi ve manevi olarak, halkımız ile tüm desteğimizi sunuyoruz. Okuma yaşında olan gençler ve çocuklar okullara gidiyor. Üniversiteye hazırlanan gençlerimiz eğitim deste evine yerleştirildi. Ayrıca çalışmak isteyen ailelere de iş imkanları yaratmak için de çalışıyoruz.” Diye konuştu.

     Belediye Başkanvekili Mehmet Burun ve BDP ilçe yönetiminin ziyaretinin kendilerini mutlu ettiklerini belirten depremzedeler ise, Viranşehir Halkının yanlarında olduğunu bilmenin kendilerini sevindirdiğini söylediler.bizimgazete63.com



4850 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası