• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam46
Toplam Ziyaret12902390

Teşekkür Plaketi Verildi

 

 

     GAP İdaresi Başkanlığı (BKİ) GAP’a emeği geçen Bürokrat, Uzmanlar, Yönetici ve kurumun eski ve yeni çalışanlarını “GAP’a Emek Verenler” adlı toplantıda bir araya geldi.

      Toplantıda GAP Bölge Kalkınma İdaresi Müdürü Mehmet Açıkgöz tarafından GAP ve GAP Eylem Planı ile ilgili bir sunum yapıldı.

     Sunumun ardından bir konuşma yapan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç; GAP’ı daha iyi tanıtmak için çalışmalar yapıyoruz. Merkezli bölgeye, bölge insanına nasıl yaklaştığını ne kadar değer verdiğinin önemli ipuçlarını yakalamak mümkün bu proje de diyen Vali Güvenç “ GAP Projesi bugün ortaya çıkmış bir proje değil. İlk inşaat çalışmasının başlamasından buyana 1960 yıllarda bile hükümetlerimiz bölgenin gerçek anlamda kalkındırılması bölgenin zenginliklerinin değerlendirilmesi konusunda bölgeye yatırımlar yapmışlardır” dedi.

     Şu ana kadar tahmini 33,7 Katrilyon harcama yapıldığını belirten Vali Güvenç “Bu proje için 1960 yılında Türkiye’nin milli geliri 300 dolardı.300 dolarlık kişi başına milli gelirle bu hükümetlerimiz 33,7 Katrilyon harcamayı bölgenin gelişmesi için harcamışlardır. Şunun altını çizmek istiyorum GAP temel yaklaşımı kucaklayıcı ve kalkındırıcı sorunlara samimiyetle yaklaşan bir projedir.” Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyor. Bugün bu toplantı düzenleyerek güzel bir vefa örneği gösteren GAP İdaresi Başkanımıza ve mesai arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi.

      Toplantıya eski bakanlardan Recai Kutan, Fehim Adak, Mehmet Gazi oğlu, Abdulbaki Ataç ve Nazım Erken, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Eski Valisi Ziyaeddin Akbulut, GAP İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil ve GAP İdaresinde görev yapmış bürokrat, yönetici ve kurumun eski ve yeni çalışanları katıldı. Toplantının sonunda GAP idaresinde hizmet vermiş vermeye devam eden eski ve yeni çalışanlarına GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil tarafından teşekkür plaketi verildi. İki günlük ziyaret için Şanlıurfa da bulunan katılımcılar Atatürk Barajı ve Şanlıurfa’nın tarihi ve turistik yerlerini gezecekler.

 



1610 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası