• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam181
Toplam Ziyaret12912021

Viranşehir Aşureye Doydu

 

 

 

 

 

 

       Viranşehir ilçesinde 2 bin kişiye muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıtıldı. Baran Koleji ve Viranşehir Genç İşadamları Derneği (VİRGİAD) tarafından organize edilen dağıtım Cuma namazı sonrasında Tepret Camisinde dağıtım yapıldı.

     VİRGİAD Başkanı Eyyup Yıldırım Muharrem ayı sebebiyle kardeşlik duygularının pekişmesi için böyle bir etkinlik yaptıklarını belirterek dağıtımlarının devam edeceğini söyledi.

     Viranşehir Müftüsü Abdurrakip Arslan Müslümanların kerbelayı hüzünle yad ettiklerini belirterek “Allah (cc) bir daha Müslüman alemine böyle bir olayın yaşatmasın” temennisinde bulundu. Müftü Arslan Kerbela Olayının büyük bir üzüntü kaynağı olduğunu dile getirerek İslam tarihinde ibret bir hadise olarak kaynaklara geçtiğini söyledi. Tasvip edilir bir tarafın olmayan ve Hz. Peygamber’in torunu Hz. Hüseyin’in şehit edilmesinin yıldönümü olarak anılan muharrem ayında yapılan bu tür organizasyonların islam’ın kardeşlik yönünü de ortaya koyduğunu ifade etti. Tüm Ortadoğu bölgesinde muharrem aylarında yapılan aşure dağıtma ve benzeri kardeşlik havası tesis eden faaliyetlerin yoğunlaşması gerektiğini vurgulayan Müftü Arslan tüm Müslümanların muharrem aylarını tebrik ettiğini sözlerine ekledi. Yaklaşık 2 bin kişiye dağıtılan aşureyi alan vatandaşlar organizasyon ekibine teşekkür ettiklerini belirterek dağıtılan aşureyi afiyetle yediler. bizimgazete63.com

 



2215 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası