• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam119
Toplam Ziyaret12908933

Şanlıurfa açısından hayati önem taşıyan önemli bazı projelerin hayata geçirilmesi için Şanlıurfa Milletvekilleri, Bürokratları ve STK temsilcileri Ankara’da önemli toplantılar yaptılar.

 

     12 Haziran 2011 Genel seçimlerinde  400 proje taahhütte  bulunan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, bu projelerin hayata geçirilmesi için ilk ciddi adımı attılar. Şanlıurfa Milletvekili, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik başkanlığında bir araya gelen Şanlıurfa heyeti kamuoyunun da yakından takip ettiği, Ulaşım, Turizm ve spor tesisleri ile 11 Nisan meydan projesi için  çalışmalar başlattılar.

     Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bakan yardımcısı Halil Etyemez, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, Vali Celaletin Güvenç, Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba,  Ak Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, ŞUTSO Başkanı Sabri Ertekin, İl Genel Sekreteri Uğur Buyükhatipoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, Birecik Belediye Başkanı Av. Faruk Pınarbaşı, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Bakan danışmanı Kayhan İnan’dan oluşan Şanlıurfa heyeti ilk olarak  Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile görüştüler.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile yapılan görüşmede, 11 Nisan meydan projesi, tüm ilçelere yüzme havuzu, spor tesislerinin yapılması, ve en önemlisi GAP Arena stadyumun aydınlatılması  gündeme geldi.

     Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik başkanlığındaki Şanlıurfa heyeti daha sonra Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’la bir araya geldiler.

      Şanlıurfa’nın ulaşım sorunun ele alındığı Meclisteki zirve toplantısında Bakan Yıldırım, Mürşitpınar ve Organize sanayi arasında Demiryolu hattının gerçekleşmesi ve Şanlıurfa’nın Turizm yollarının Karayollarına bağlanması için karar alındı.

     Toplantı hakkında bilgi veren AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Toplantı çok verimli geçti. 11 Nisan Meydan projesini masaya yatırdık. Bunun yanı sıra kara yollarının iyileştirilmesini görüştük. Aynı zamanda demir yolunun Şanlıurfa’dan geçirilmesi ele alındı. Şanlıurfa için çok güzel işler oluyor” dedi.
www.balikligol.com 



1551 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası