• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam326
Toplam Ziyaret12911320

Çözüm Bekleniyor

    

     Viranşehir Yeni Hal Pazarı esnafı son zamanlarda yaşanan durgunluktan dolayı oldukça sıkıntılı günler geçiriyor. Bir zamanlar haftanın üç günü (Pazartesi, Çarşamba ve Cuma) yaklaşık 8 kamyonun meyve ve sebze taşıdığı Hal Pazarına bu günlerde haftanın 2 günü toplam 5 kamyon mal geliyor.

      Hal Pazarı esnafı’’Daha önce müşteri bizi şafak atmadan önce arar kaldırırdı. Şimdi saat 7’ye gelmesine rağmen siftah etmedik. Bunun sebebi Viranşehir manavcıları ve Pazar esnafının mal ihtiyacını Şanlıurfa’dan karşılamasıdır. Yetkililerin bir an önce bu sorunumuza çare bulması gerekiyor. Birçok esnafımız borçlu, yoksa hepimiz burada beyaz bayrağı dikeriz diyorlar. Daha önce Hal pazarında ki esnaflar kendi aralarında birleşip tek fiyat üzerinden satış yaptıkları iddiası var, bu durum sebep olabilir mi? Sorumuza ‘’Hayır öyle bir durum söz konusu değil. Size bir örnek vermek gerekirse, yaklaşık 5 çeşit patlıcan bulunuyor. Biz kalitesine göre getiririz. En ucuz patlıcanda en pahalı patlıcanda piyasada bulunur. Bu durum karşısında tek fiyat üzerinden satış yapmamız mümkün değil. Pazar esnafı Şanlıurfa’ya gidip ucuz patlıcan alır ve piyasaya sürür, o patlıcan ki taş gibi, yenilecek gibi değil. İşte o patlıcanı ucuza alıp piyasaya sürüyorlar. Vatandaşta bunu bilmediğinden alıp tüketiyor’’dediler.

     Hal pazarı esnafı, Pazar esnafı ve yetkililerin bu duruma bir an önce çare bulmaları gerekiyor. Yoksa dövizimiz dışarı çıkmaya devam edecek. bizimgazete63.com



3819 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası