• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam605
Toplam Ziyaret12903382

Yardım Kampanyası Devam Ediyor

 

 

 

 

 

 

 

     Viranşehir Belediyesi Van’da yaşanan deprem felaketinin ardından hemen yardım kampanyası başlattı. Van’a anında bir ekip ve iş makineleri gönderen Viranşehir Belediyesi, Van’daki çalışmalarını hala sürdürüyor.

     Viranşehir Belediyesi Van’da yaşanan deprem felaketinin ardından hiç ara vermeden yardım kampanyası başlattı. 16 kamyon giyim ve gıda gönderen belediyemiz, ayrıca bir ekip ve iş makinelerini de Van için seferber etti. Van’da kurulan çadırda günde 5 bin kişiye sıcak yemek veren Belediye, Van için hala çalışmalarını sürdürüyor. Viranşehir Belediyesi Depremin üzerinden bir ay geçmesine rağmen Van’da çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. En son 1 kepçe, 1 kamyonet tipi pikap ve 6 kişilik personel gönderen Belediye, Van’da Beyüzümü, Seyrantepe, Şemsibey, Alipaşa, Vali Mithat Bey, Akköprü ve İstasyon Mahallesi ile Kaleci Köyüne yardımlarını sürdürüyor. Belediye her gün günde üç öğün 5 bin kişiye sıcak yemek vermeye devam ediyor. Ayrıca 650 çift, bay-bayan ve çocuk ayakkabısı da Van’a gönderdi.

      Viranşehir Belediyesi, yapılan bu çalışmaların yanında Van’da yaşayanlar için kültürel ve sosyal etkinliklerde düzenliyor. Viranşehir Belediyesi, ana sınıfı öğrencileri için hamur, boya, resim defteri ve yap boz gibi kırtasiye ürünleri de gönderdi. Ayrıca çocuklara yönelik günde iki defa film gösterimi de yapıyor. Diğer yandan belediye Van’dan ilçemize gelenler için ev bulurken ailelerin temel ihtiyaçlarını da karşılıyor.



1537 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173
Hava Durumu
Saat
Site Haritası