• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam355
Toplam Ziyaret12912195

Erdoğan bedellinin şartlarını açıkladı

 

      Bedellide gözler Erdoğan'ın grup konuşmasındaydı. Erdoğan bedelli askerliğin koşullarını açıkladı. Bedellide 21 gün eğitim şartı kaldırıldı. Dövizli askerlikte de şartlar değişti.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, merakla beklenen bedelli askerlik şartlarını AK Parti grup toplantısında açıkladı.

Erdoğan şunları söyledi:

      Gelelim herkesin merakla beklediği bedelli askerlikle ilgili gelişmeye... Bedelli askerlik yasa tasarısının ayrıntılarına girmeden önce şunları söylemeliyim. Bedelli askerlik 9 yıldır bizim gündemimizde oldu. Özellikte terörle ilgili zaafiyete yol açmaması için bekledik. Genelkurmay başkanlığımızla hep istişare halinde olduk.

     Yaptığımız araştırma ve istişareler bedelliyle igili uygun şartların oluştuğunu gösterdi...

     Bedelli askerlik uygulaması daha önce 1987, 1992 ve 1999 yıllarında uygulanmıştı. 1999’da Marmara Depremi’nin zararlarının giderilmesi için çıkarılmıştı. Biz ise bakaya kalanların sayısının arttığını gördük. Bedelli askerlik yoluyla bu birikim azaltılmalı. Bedelli askerlik yoluyla çok önemli sosyal projelerin gerçekleşmesini sağlayacağız. Yasaya koyduğumuz bir maddeyle, bedelli askerlikten gelecek geliri, şehit ailelerine, gazilere, özürlülere aktaracağız.

     Ön gördüğümüz yaş sınırıyla asla güvenliğimizle ilgili asla zaafiyete izin vermiyoruz. Asker ihtiyacımızla ilgili sınırı aşmıyoruz.

     Hazırladığımız yeni tasarıyla dövizli askerlik için 38 yaş sınırı için belirlenen 10 bşin avro bedelle dövizli askerlik hizmeti getiriyoruz. Ayrıca 21 günlük eğitim şartını da kaldırıyoruz.

30 YAŞ 30 BİN TL


     Her ne sebeple olursa olsun henüz askerliğini yapmamış 30 yaşından gün      almış olanlar bu kanunun yürürlüğe tarihten itibaren bu kanundan faydalanacaklar.

BEDELLİDE EĞİTİM YOK

     Bu kanundan yararlanmak isteyenler 30 bin TL karşılığında 21 gün temel eğitim almadan bedelli askerlik yapacaklar. haber7



1553 kez okundu

Yorumlar

***     22/11/2011 19:34

Tarih 16 haziran başbkan bedelli olmaz diyor... Ve ışte o konuşma parası olmayan var parası olan var parası olana sen git kullan olmayana sende git askerlik yap diyemezsin. Bunu adalet terazisind oturtmak gerekir. Belli bir kesimi mağdur etmeyeceğine inansaydık biz bunu çoktan hallederdık. Bu konu ancak referandumla çözülür ben şahsen bu sorumluluk altına giremem.kimle Gorustysm Bu ise sıcak bakmıyorlar. Biz bu yola çıkarken kimsesizlerin kimi sessiz yiginlarin sesi olarak yola çıktık' ve tarih 22 kasım bedelliye onay verdi ... yorum sizden
Misafir - ***

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası