• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi17
Bugün Toplam293
Toplam Ziyaret12911287

Vali Celalettin Güvenç, Şanlıurfa’da 21 kilometre ve 10 kilometrelik etaplarda koşulan yarı maraton koşusuna katılarak sporcularla birlikte ter döktü.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün düzenledi ve Atatürk Spor Salonu önünde Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’in startını verdiği yarışa yurt içi ve yurt dışından 400’e yakın atlet katıldı.

      10 kilometrelik koşunun birinci etabını tamamlayan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, yarış öncesi atletlere başarılar diledi.

      Abide Kavşağı, Recep Tayip Erdoğan Bulvarı Devamla Viranşehir yolu üzerinde, dal geç, üst geçit, Balaban Köprüsünden dönen 10 Kilometre kategorisinde erkeklerde; Muhammet Uğur Çakır birinci, Mikail Gürbüz ikinci ve Tanzer Dursun üçüncü olurken, bayanlarda Tuba Merve Çavdar birinci, Aylin Yanmaz ikinci ve Elif Tepeli de üçüncü oldu.

       21 kilometrelik Yarı maraton ise 10 kilometre istikametinden devam ederek, Araç Muayene istasyonu 500 m geçince dönülmek suretiyle aynı yolu takip ederek başlangıç noktasında son bulurken; erkeklerde Ercan Muslu birinci, Adem Pekdoğan ikinci ve Hamza Aydoğan üçüncü oldu. Yarı maraton koşusu bayanlar kategorisinde, Lütfiye Kaya birinci, Narin Kahraman ikinci ve Moldova’dan yarışa katılan Svetlana Stepeleva üçüncülüğü elde etti.

     Yarışın sonunda bir açıklama yapan Şanlıurfa Vali Yardımcısı Soner Zeybek, Şanlıurfa’da düzenlenen yarışmaların kentin tanıtımı adına çok önemli olduğunu vurgulayarak, uluslar arası spor dalında takım oyunlarının dışında bireysel sporların gelişimi adına bu tip organizasyonların artarak devam etmesi gerektiğini söyledi. Soner Zeybek, bu tip yarışların atletizme olan ilgiyi artıracağını ifade ederek, “Bu yarışmalar gençlerimizi bireysel spora ve atletizme olan ilgilerini artırıp bu alanlara yönlendirecektir. Yarışmalara katılan ve etkinliği düzenleyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

      Yarışmanın sonunda Vali Yardımcısı Soner Zeybek ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız yarışmada dereceye giren atletlere madalya ve kupalarıyla birlikte hediyelerini takdim ettiler.



1698 kez okundu

Yorumlar

Zinnur     20/11/2011 21:21

Sayın okurumuz, biz kendi tarafızlığımızdan şüphe duymuyoruz ama sizin tarafsız bir şekilde eleştiri yaptığınıza da inanmıyoruz. Şu anda Şu saat ve tarih itibarı ile haber portalımızda olan 11 haberin biri Sayın Valimizle lgi, biride Sayın Milletvekilimizle ilgili. geriye kalan 9 haberimiz ise değişik konularda. Eleştiri yapatrken insaf sınırlarını aşmamanızı öneririm.
Misafir - EDİTÖR

bıktık     20/11/2011 19:57

Sayin yönetici bıktık 2 haberinden 1i bu vali biri akp haberleri biraz tarafsız ol!!!
Misafir - zinnur

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası